Giro d'Italia

- Der er mange chancer endnu, siger Fuglsang efter tidstab

Jakob Fuglsang mener, der er tid til at rette op på tidstabet på 10. etape af Giro d'Italia.

Den danske cykelrytter Jakob Fuglsang prøver at holde humøret oppe, efter han på grund af en punktering tabte over et minut til rivalerne på 10. etape i Giro d'Italia tirsdag.

- Vi må bare komme over det og fokusere på de kommende dage. Der er stadig masser af chancer, siger Jakob Fuglsang i et tweet fra sit Astana-hold.

- Det var bare ikke vores dag. Jeg punkterede på det værst tænkelige tidspunkt overhovedet. Jeg gav alt og prøvede at begrænse tidstabet, lyder det.

Danskerens uheld indtraf på en nedkørsel med omkring kilometer fra mål.

Og da han krydsede målstregen, og regnskabet var gjort op, var Jakob Fuglsang røget ud af top-10 i den samlede stilling.

Her er han nu 2 minutter og 20 sekunder efter løbets førende rytter, João Almeida og 1 minut 37 sekunder fra Pello Bilbao på tredjepladsen.

Lyn-analyse

Han er ikke helt ude af kampen, men nu skal han ud og angribe. Han kan ikke køre lige så afventende. Fra at kunne se de andre an er det nu ham, der skal tage initiativ. Det kan godt være lidt farligt.

Den næste store bjergetape venter på 15. etape. Inden da er der blandt andet en enkeltstart og et par kuperede etaper på programmet.

Klassementet efter 10. etape

 1. João Almeida
 2. Wilco Kelderman +34"
 3. Pello Bilbao +43"
 4. Domenico Pozzovivo +57"
 5. Vincenzo Nibali +1'01"
 6. Patrick Konrad +1'15"
 7. Jai Hindley +1'19"
 8. Rafal Majka +1'21"
 9. Fausto Masnada +1'36"
 10. Hermann Pernsteiner +1'52
 11. Jakob Fuglsang +2'20