Giro d'Italia

Matthews testet negativ for coronavirus to gange efter Giro-exit

Profilen Michael Matthews testede negativ for coronavirus både tirsdag og onsdag trods en positiv test mandag i Giro d'Italia.

Cykelstjernen Michael Matthews er meldt helt fri for coronavirus, efter han i mandags blev testet positiv på første hviledag i Giro d'Italia.

Fredag oplyser Team Sunweb til Cyclingnews, at Matthews, der som følge af testen blev trukket ud af løbet, i dagene efter har indleveret to negative tests i træk.

- Dette er gode nyheder, da Michael også har det godt og stadig er helt uden symptomer, siger en talsperson fra holdet, der samtidig påpeger, at rytteren stadig godt kan have været smittet.

- Den første test (den positive, red.) anser vi fortsat som pålidelig, og de efterfølgende to negative tests betyder ikke, at den første var en falsk negativ.

Matthews skuffet over exit

På de første ni etaper i Giro d'Italia hentede Michael Matthews fem placeringer i top-10, hvoraf en andenplads på 6. etape topper listen.

Derfor var Sunweb-profilen også selv ærgerlig over, at han måtte udgå af løbet før tid.

- Skuffende at Giroen slutter sådan her for mig efter en fantastisk første uge med holdet. Nu begynder jeg min isolation, og jeg håber at komme mig og snart køre ræs igen, skrev han på Twitter før 10. etape tirsdag formiddag.

På første hviledag blev også blandt andre forhåndsfavoritten til den samlede sejr, Steven Kruijswijk, testet positiv for coronavirus og dermed trukket ud af løbet.