Cykling

Medie: Valgren bliver genforenet med landsmand

Magnus Cort både håber og synes, at Michael Valgren skal komme til EF Education First, så de to kan blive holdkammerater på ny.

Michael Valgren har fået fremtiden på plads, hvis man skal tro det hollandske Wielerflits.

Ifølge mediet skal danskeren nemlig køre for amerikanske EF Education First fra den kommende sæson, hvor han i så fald bliver holdkammerat med Magnus Cort, som han også var det tidligere på Astana.

EF Education First har ikke selv bekræftet skiftet, og selvom Cort heller ikke havde hørt noget, da TV 2 SPORTs fangede ham efter fredagens etape i Vuelta a Espana, håber han, det er sandt.

- Det ville da glæde mig. Det vil jeg høre ham om i morgen.

Kunne det være godt for dig at få ham over?

- Jeg kan smaddergodt lide Michael. Vi har kørt på hold sammen, både inden vi blev professionelle og på Astana. Ham vil jeg rigtig gerne have ind, så det synes jeg, at han skal gøre, siger Magnus Cort.

TV 2 SPORT har været i kontakt med Michael Valgren, der ikke vil kommentere på rygtet.

Valgren: Skal finde en ny kontrakt

28-årige Valgren kører i øjeblikket for Bjarne Riis' NTT Pro Cycling, der befinder sig i økonomiske problemer og som fortsat mangler en ny hovedsponsor for at kunne fortsætte som cykelhold næste år.

Derfor var Valgren også indstillet på at jagte en ny kontrakt andetsteds, da TV 2 SPORT talte med ham tidligere i oktober.

- Jeg har noget at kæmpe for. Jeg skal ud at finde en ny kontrakt, så det sidder lidt i baghovedet og giver helt sikkert noget motivation, lød det.

Michael Valgren kører i øjeblikket årets sidste Grand Tour i form af Vuelta a Espana.

Store sejre på CV'et

Michael Valgren begyndte sin World Tour-karriere hos Tinkoff-Saxo i 2014, og han har kørt på sportens højeste niveau siden.

Her har han også været forbi store hold som Astana, Team Dimension Data og nu altså NTT Pro Cycling.

Valgren var særligt fremtrædende i 2018-sæsonen, hvor han imponerede og vandt både Amstel Gold Race og Omloop Het Nieuwsblad.

Siden Amstel Gold Race for to og et halvt år siden har danskeren dog ikke vundet et cykelløb.