Cykling

World Tour-hold skifter navn

Mitchelton-Scott skifter navn til Team BikeExchange og skal også køre i nye farver i 2021.

Et nyt år betyder også en ny identitet – i hvert fald for cykelholdet Mitchelton-Scott.

De har nemlig skiftet navn, farver og udseende til den kommende cykelsæson, så de nu hedder Team BikeExchange. Det skriver holdet på sin hjemmeside.

BikeExchange, der er en online handelsplatform for cykler, var allerede en del af holdet i forvejen, men de øger sit sponsorat og bliver navnesponsor for holdet.

Det betyder også, at mandskabet skifter de gule, grønne og sorter farver ud med sort, hvide og turkise nuancer.

- Med et udfordrende 2020 bag os, kan GreenEDGE Cycling nu med glæde annoncere den nye identitet og brand for 2021-sæsonen, siger Darach McQuaid, der er bestyrelsesformand i GreenEDGE Cycling, der er organisationen bag cykelholdet.

- Vi har haft stor succes på det højeste niveau i det seneste årti, og med vores nye sponsor fortsætter vi med den høje ambition ind i 2021-sæsonen.

Danske Christopher Juul Jensen kører til dagligt på holdet. Han vil i 2021-sæsonen få selskab af nye navne som Michael Matthews, Amund Grøndahl Jensen og Andrey Zeits. De har blandt andet sagt farvel til Adam Yates, der er rykket til Ineos Grenadiers.

Holdet leverede store resultater i 2020-sæsonen, hvor de blandt andet hentede en samlet sejr i etapeløbet Tirreno-Adriatico.

Team BikeExchange er langt fra det eneste cykelhold, der har foretaget en lille ændring til sit navn:

  • AG2R La Mondiale hedder nu AG2R Citroên
  • Astrana Pro Team hedder Astana – Premier Teach
  • Bahrain-McLaren hedder Bahrain-Victorious
  • Team Sunweb hedder Team DSM
  • Team NTT hedder Team Qhubeka Assos