Cykling

Asgreen melder sig klar efter styrt

Kasper Asgreen styrtede på 2. etape i Tour de la Provence. Han melder sig klar trods overfladiske skrammer.

Artiklen er rettet til, da det tidligere fremgik, at Julian Alaphilippe ikke længere var med i toppen af klassementet. Da han styrtede inden de sidste tre kilometer på 2. etape, beholder han sin tredjeplads.

Det var ikke kun Deceuninck - Quick-Steps kaptajn, Julian Alaphilippe, der var en tur i asfalten på den regnvåde 2. etape af Tour de la Provence.

Kasper Asgreen var også involveret i et styrt tidligere på etapen, da feltet rullede igennem en by godt 40 kilometer fra mål. Han kom tilbage på cyklen og melder sig klar til at fortsætte.

- Der var en masse fodgængerfelter, og de er jo glatte, når det regner. Så var der en opbremsning foran mig, mens jeg var på de hvide streger, og så skred cyklen for mig. Der var ikke så meget at gøre, siger han til TV 2 SPORT.

- Så var jeg lige nede og ligge. Jeg har et par småskræmmer, men der er ikke sket noget.

Se 3. etape af Tour de la Provence på TV 2 SPORT fra klokken 14.20.

Sne på Mont Ventoux

Selvom Julian Alaphilippe styrtede med én kilometer tilbage af 2. etape og kom i mål 3 minutter og 30 sekunder efter de forreste, er han stadig på tredjepladsen i klassementet.

Han blev nemlig noteret for samme tid, da styrtet skete inden for de sidste tre kilometer. Det betyder, at han er 17 sekunder efter sin holdkammerat David Ballerini, der fører løbet, inden 3. etape.

Den slutter op ad Mont Ventoux, hvor rytterne ikke kun kommer til at kæmpe for at få vejret.

De kommer også til at kæmpe med kulde og sne, da bjerget blev ramt af en stor snebyge fredag aften.

Julian Alaphilippe og Aleksandr Vlasov styrtede i finalen på 2. etape af Tour de la Provence. Video: TV 2 SPORT