Cykling

Brækker hånden efter sammenstød med topsprinter

Britiske Jake Stewart misser Flandern Rundt, fordi han har brækket hånden som følge af en kollision med rækværket.

- Yo, Bouhanni. Jeg vil spørge dig om, hvad du tænkte, men du har tydeligvis ingen hjerneceller.

Sådan skrev Groupama FDJ-rytteren Jake Stewart i et Twitter-opslag, fordi han var utilfreds med, at Bouhanni kørte ind i ham under den afsluttende spurt i det franske cykelløb Cholet-Pays de la Loire søndag.

Og tirsdag blev ondt så værre for Stewart. Røntgenbilleder har vist, at han som følge af sammenstødet med Bouhanni og rækværket har brækket en knogle i hånden. Det skriver cyclingnews.

Bruddet på hånden betyder samtidig, at briten til stor ærgrelse for ham selv ikke får mulighed for at deltage i søndagens Flandern Rundt.

- Vi troede og håbede på, at skaden bare var overfladisk. Og nu er jeg ekstremt skuffet for at sige det mildt over at misse Flandern Rundt denne uge, men jeg har fuld fokus på at blive frisk og komme tilbage på cyklen, skriver han på Twitter.

Bouhanni afventer mulig straf

Mandag var Nacer Bouhanni, der var medvirkende til Stewart skade, ude og undskylde aktionen. Her forklarede han, at sammenstødet var et uheld.

Efter afslutningen på løbet blev Bouhanni diskvalificeret, og UCIs disciplinærkommission har efterfølgende igangsat en yderligere undersøgelse af, om Bouhanni skal have en ekstra straf for situationen.

Flandern Rundt løber af stablen søndag den 4. april. Løbet kan følges på TV 2 SPORT og TV 2 PLAY.