Cykling

'Begraver de to mastodonter' - internationale medier hylder Asgreen

Flere store medier hæfter sig, at det var netop stjernerne Mathieu van der Poel og Wout van Aert, Kasper Asgreen satte på plads.

Det går bestemt ikke ubemærket hen, når man vinder et af verdens største endagsløb i form af Flandern Rundt.

I timerne efter Kasper Asgreens sejr i det belgiske monument søndag eftermiddag har alverdens medier gjort plads til danskeren på forsiden med rosende ord.

Herunder følger et udpluk af, hvad flere af Europas større sportsmedier skriver.

'Asgreen begraver de to mastodonter i Flandern Rundt'

Marca

- Imponerende præstation af danskeren mod van der Poel og van Aert. De to klassiker-mastodonter slikkede sig om munden ved tanken om en ny finale efter den tætte afslutning sidste år.

- Men det blev hverken van der Poel eller van Aert, der løb med kronen i Flandern Rundt. Naturfænomenet Kasper Asgreen sejrede i en ren magtdemonstration.

'Asgreen slår van der Poel og bliver den nye konge af Flandern'

AS

- Kasper Asgreen er den nye konge af Flandern Rundt, og han blev det ved at slå den forsvarende indehaver af tronen.

- De to var de stærkeste i monumentet, men denne gang kæmpede van der Poel mod en meget stærk rytter, som modstod presset fra Alpecin-stjernen, der endte med at give op, da han så, at Asgreen gik forbi ham til toppen af podiet.

'Monumentale Kasper Asgreen'

L'Équipe

- Deceuninck - Quick-Step kørte perfekt i Flandern Rundt, så holdets mest formstærke rytter lige nu, danske Kasper Asgreen, kunne gøre sig bemærket i dronningen af belgiske klassikere.

- Til alles overraskelse slog han favoritten Mathieu van der Poel, der udmattet ikke klarede at gennemføre sin sprint på de sidste meter.

'Asgreen triumferer, van der Poel slået'

La Gazetta dello Sport

- Danskeren Kasper Asgreen triumferede i årets Flandern Rundt foran 2020-vinderen Mathieu van der Poel i en spurt efter et underholdene løb.

- Quick-Step-rytteren, der blev toer i 2019 og vandt sølv i enkeltstarten ved EM, sluttede løbet i tårer og omfavnede rivalen, der dog kan trøste sig med at have slået Wout van Aert.

'Asgreen fraholder van der Poel den anden sejr i træk'

NOS

- Alle så frem til en duel mellem topfavoritterne Mathieu van der Poel, Wout van Aert og verdensmesteren Julian Alaphilippe.

- Asgreen, der senest vandt E3 Saxo Bank Classic, viste sig at have mest at skyde med efter 254 kilometer. Et godt stykke før målstegen gav van der Poel op.

'Meget stærke Kasper Asgreen slår Mathieu van der Poel'

Het Nieuwsblad

- van der Poel fik lov at sprinte for sejren for andet år i træk i Flandern Rundt - denne gang mod Kasper Asgreen.

- van der Poel så ud til at have fordelen, men måtte sætte sig i spurten. To år efter sin andenplads lod Asgreen sig krone som løbets vinder.