Cykling

Asgreen nåede ikke at skrive under: - Nu bliver det nok en anden snak

Kasper Asgreen har med sine stærke præstationer i forårsklassikerne tiltrukket sig stor opmærksomhed fra flere World Tour-hold.

Danske Kasper Asgreen har de seneste to uger vist sig frem på den helt store cykelscene.

Først vandt han den belgiske klassiker E3 Saxo Bank Classic, og bare ni dage senere stod han igen med guldet om halsen, da han kørte først over målstregen i Flandern Rundt.

Og de store resultater har nu betydet, at den 26-årige koldingenser, som har kontraktudløb med Deceuninck - Quick-Step efter denne sæson, er blevet en eftertragtet herre.

- Det er ikke nogen hemmelighed, at der også er interesse fra andre hold. Det kan I nok godt regne ud. Og det skal jeg jo prøve at opveje fordele og ulemper ved.

- Men jeg er rigtig, rigtig glad for at være på Deceuninck – Quick-Step, så hvis jeg kan fortsætte her, vil jeg rigtig gerne det. Det har været succesfuldt indtil videre - så hvorfor lave om på det?, siger Kasper Asgreen til TV 2 SPORT.

Ventede med at forlænge kontrakten

Danskeren var fredag i dialog med det belgiske storhold om en mulig forlængelse, men han ønskede at vente med en endelig underskrift til efter Paris-Roubaix, som dog er blevet udskudt til efteråret.

Derfor påbegyndes kontraktforhandlingerne allerede disse dage. Og både Quick-Step-holdejeren, Patrick Lefevere, og Kasper Asgreen er udmærket klar over, at de to sejre på ni dage ikke gør en kommende forlængelse billigere.

- Jeg kunne have færdiggjort det tidligere, men Kasper ville gerne snakke lidt mere. Og ja, det er nok blevet en hel del dyrere, sagde Lefevere ifølge Het Nieuwsblad efter Asgreens triumf søndag.

- Det er meget god timing. Som Lefevre selv sagde, så er det ikke nogen hemmelighed, at der har været snak om en kontrakt de sidste par uger. Nu var jeg heldig, at jeg ikke nåede at skrive under, så nu bliver det nok en anden snak. Jeg ved, min agent har en snak med ham her til formiddag (tirsdag, red.), og så må vi se, hvad han siger til det, siger Asgreen.

Triumfen i Flandern Rundt var Kasper Asgreens første sejr i et af cykelsportens fem store monumenter.