Asgreen har fremtiden på plads

Kasper Asgreen har store ambitioner, og derfor har han forlænget sin kontrakt med Deceuninck - Quick-Step.

En af de mest eftertragtede cykelryttere hedder Kasper Asgreen, og fredag har danskeren underskrevet et stykke papir, der binder ham til verdens mest vindende hold til og med 2024-sæsonen.

Det skriver Deceuninck - Quick-Step i en pressemeddelse.

- At blive her var oplagt. Deceuninck - Quick-Step er det mest succesfulde hold i verden, og siden jeg var amatør, har jeg drømt om at køre for dem, fordi jeg elskede måden, de udvikler ryttere til at blive vindere, siger Kasper Asgreen.

I dette forår har danskeren vist storform og vundet klassikeren E3 Saxo Bank og monumentet Flandern Rundt.

- Vi er glade for, at Kasper fortsætter med at køre for os til 2024. Han er en stor rytter, men også en type, der har holdt fødderne på jorden, og det faktum fordoblet med høje ambitioner har hjulpet ham til sin utrolige udvikling de seneste tre år, siger holdejer Patrick Lefevere.

Kasper Asgreens flotte kørsel kunne ikke være timet bedre, for 26-årige Kasper Asgreen, der er i gang med sin fjerde sæson på storholdet, havde kontraktudløb ved udgangen af denne sæson.

Vil vinde Grand Tour-etape

Og selvom det bliver svært at overgå de store resultater, tror holdejeren på, at det er muligt.

- Vi er sikre på, at han stadig kan udvikle sig og hjælpe os frem til at vinde mange andre løb. At beholde Kaspers evner tre år mere er endnu en byggesten til fremtiden af holdet.

Kasper Asgreen løfter også slørret for, hvad de næste tre år skal bruges på arbejde frem mod:

- Jeg håber på at forbedre mig og tilføje flere klassikersejre til mit CV, vinde en Grand Tour-etape og kæmpe for et godt resultat ved VM, når ruten passer mig, siger Asgreen.