Komet var rørt til tårer efter comeback

21-årige Remco Evenepoel var lykkelig, da han i Giro d’Italia gjorde comeback efter en lang skadespause.

Tårerne pressede sig på, og han måtte samle sig for at holde styr på følelserne.

Deceuninck – Quick-Steps Remco Evenepoel var påvirket, da han holdt klar på startrampen lørdag og skulle sætte i gang i dette års Giro d’Italia.

Dette var nemlig også hans første løb i otte måneder. Den unge komet styrtede slemt i Lombardiet Rundt sidste år, og han er først nu tilbage på cyklen. Og det ”betød ret meget.”

- Der var en masse følelser, da jeg holdt klar ved starten, og der var endda nogle tårer i mine øjne. Det var en special dag endelig at køre igen. Jeg kan kun være stolt af min præstation, fordi det var en kort enkeltstart, hvilket ikke er min specialitet. Så jeg er meget glad, siger Evenepoel til Cyclingnews.

- Jeg følte en masse smerter i benene, men det var også rart at føle det igen. I sidste ende er jeg bare meget stolt og glad for min top-10-placering.

"Ganna er en superhelt"

Remco Evenepoel endte på en syvendeplads på enkeltstarten, der var næsten ni kilometer.

Han var 19 sekunder efter verdensmesteren Filippo Ganna, som han bare tager hatten af for.

- Han er verdensmester. Det er fantastisk at se ham vinde løb som disse som verdensmester. Han er en superhelt i Italien, og det er fedt at køre mod sådan en som ham, siger Evenepoel.

Den unge belgier er ifølge bookmakerne nævnt blandt favoritterne til at tage den samlede sejr i Giroen. Lørdagens syvendeplads giver ham et godt udgangspunkt.