Tour de France

Sådan bliver danskernes roller i Touren: - Han vinder hjerter i år

Der er rekordmange danskere med i Tour de France 2021. Og ifølge TV 2 SPORTs eksperter har langt de fleste gode muligheder for etapesejre.

Hele elleve danske cykelryttere stiller op til Tour de France 2021. Det er rekordmange.

- Elleve danskere i Tour de France er jo et imponerende højt antal. Der er så mange gode cykelryttere ude i verden, og det er jo kun de bedste ryttere, der bliver udtaget til Tour de France. Så at vi har elleve med, det understreger jo bare det, som vi taler om hele tiden, at det går virkelig godt i dansk cykling, siger TV 2 SPORTs cykelekspert Chris Anker Sørensen, der suppleres af kollega Rolf Sørensen:

- Og så er det elleve super stærke folk, vi har med. Der er kun nogle få, der ikke har en chance for at vinde en etape. Jeg vil blive skuffet, hvis vi ikke vinder minimum to etaper. Så kan der jo være alle mulige grunde til, at det ikke lykkes. Men det må vi kunne forvente. Og jeg tror også, de vinder mere end to etaper, siger Rolf Sørensen.

Men hvordan ser mulighederne så ud for hver enkelt af de danske ryttere? Og hvilke roller får de på deres hold?

Det giver TV 2 SPORTs cykeleksperter herunder deres bud på:

Jakob Fuglsang

Astana Pro Team

Jakob Fuglsang

 • Alder: 36 år
 • Hold: Astana Pro Team
 • Kører sit 10. Tour de France
 • Rolle i Touren: Jagter etapesejre

Rolf Sørensens forventninger til Fuglsang:

- Jeg tror, Jakob Fuglsang kommer til at vinde danskernes hjerter i år. Jeg synes faktisk, det har været synd for ham at se den måde, som folk har behandlet ham på. Den kritik, der har været af ham, når han har forsøgt at køre klassement som vores allerstørste stjerne. Men nu har han et mål om at køre godt til OL, og han har timet og tilrettelagt det hele frem mod det. Han ser mega skarp ud. Han er perfekt lige nu rent fysisk. Han slipper nok klassementet på et eller andet tidspunkt, for det er nok svært for ham bare at ryge ud af det sådan uden videre. Og så kan det være, han ender med lige pludselig at føre løbet på en eller anden måde, inden han vælger at slippe klassementet. Men umiddelbart er det jo planen, at han ikke skal køre klassementet. I stedet skal han nok på et stort togt i Alperne og/eller i Pyrenæerne. Der har han sat sine krydser. Der tror jeg på, han kommer til at lave et stort togt, hvor han kører langt ude. Jeg tror virkelig på, han vinder en meget stor etape i år.

Chris Anker Sørensens forventninger til Fuglsang:

- Fuglsang kommer jo til at køre på en anden måde, end vi plejer at se ham. Normalt har han kørt klassement og meldt ud, at han satsede voldsomt på det. Men det skal han ikke i år. I år kommer Touren til at fungere som en forberedelse til OL, som han vægter meget godt. Og så vil han forsøge at vinde en etape i årets Tour de France. Det kunne også være, at en bjergtrøje ville være interessant for ham. Så vi kommer til at se ham i en rolle, hvor vi nok ikke kommer til at se ham meget i den første uge. For her kommer han til at prioritere at spare nogle kræfter og tabe noget tid. Når vi så rammer Alperne og senere Pyrenæerne, så vil vi se ham i nogle af de her udbrud, hvor han vil prøve at vinde en etape. Så jeg tror, det bliver meget anderledes end tidligere, hvor vi jo har set ham som klassementsrytter eller som hjælperytter for en klassementsrytter. Men i år har Fuglsang altså en helt fri rolle til at jagte etaper.

Jonas Vingegaard

Team Jumbo-Visma

Jonas Vingegaard

 • Fulde navn: Jonas Vingegaard Rasmussen
 • Født: 10. december 1996
 • Professionel siden: 2019
 • Hold: Jumbo-Visma
 • Tidligere hold: ColoQuick (2016-2018)
 • Etapesejre: 6. etape i Polen Rundt (2019), 5. etape i UAE Tour (2021), 2. etape i Settimana Internazionale Coppi e Bartali (2021) og 4. etape i Settimana Internazionale Coppi e Bartali (2021)
 • Løbssejre: Settimana Internazionale Coppi e Bartali (2021)
 • Største resultat i karrieren: Nr. 2 i Tour de France (2021)

Rolf Sørensens forventninger til Vingegaard:

- Han får en kæmpe vigtig rolle for Jumbo-holdet. Han har virkelig imponeret mig. Han er bare braget ind på den store scene fuldstændig uimponeret. Han er så dygtig på alle parametre, og den mand er jo en rytter, der kan gå i top ti i Tour de France i løbet af de næste par år. Og det kan lige så godt være i år, hvis der sker noget med Primoz Roglic. Så jeg tror, han bliver holdt inde som sidste eller næstsidste mand for Roglic. Altså, han skal virkelig passe på sig selv. Han kommer til at være løbsafgørende for Roglic. Han er en meget afgørende mand i bjergene, hvor han bliver fundamental for holdet. Han er virkelig, virkelig en stærk rytter, der kommer fuldt fokuseret og i super form.

Chris Anker Sørensens forventninger til Vingegaard:

- Han skal være der i bjergene for at hjælpe sin kaptajn så meget som muligt. Han virker helt klar på trods af en mindre skade i ugerne op til Touren, og han kommer til at spille en vigtig, vigtig rolle for Primoz Roglic i de her mange bjerge, der venter i løbet af Touren. Det er nok ikke i de første dage, vi kommer til at se meget til ham. Men senere hen kommer vi til at se Jonas Vingegaard udfylde en meget vigtig rolle for sin kaptajn. Vi har jo allerede set de to i et godt samarbejde, og Vingegaard var en vigtig brik i Roglic’ sejr i Baskerlandet Rundt. Et løb, hvor vi skal huske, at Vingegaard altså selv sluttede som nummer to i løbet – foran Tadej Pogacar. Der var Jonas Vingaard virkelig en lus i skindpelsen for Pogacar. Han kommer til at skulle tage nogle store føringer i bjergene, og han kommer til at skulle hjælpe Roglic mod Team INEOS.

Christopher Juul-Jensen

Team BikeExchange

Christopher Juul-Jensen

 • Alder: 31 år
 • Hold: Team BikeExchange
 • Kører sit 4. Tour de France
 • Rolle i Touren: Hjælperytter

Rolf Sørensens forventninger til Juul-Jensen:

- Han kommer til Touren i en rendyrket hjælperrolle. Og han vil heller ikke have andet. Han er jo en fantastisk og uopslidelig hjælperytter. På de gode dage kører han også godt i bjergene. Ham har jeg virkelig respekt for. Det er super-hjælperen.

Chris Anker Sørensens forventninger til Juul-Jensen:

- Det var lidt overraskende for mig, at han kom med. Jeg havde ikke troet, han skulle køre Touren. Han kørte Giro d’Italia, hvor han var en vigtig hjælper for sit hold. Og det er også den rolle, han får på BikeExchange-holdet i Tour de France. Jeg tror ikke, vi får ham at se jagte etaper. Det er altid svært at sige, hvad planen er fra holdet, men jeg tror, de har en række ryttere, de gerne vil forsøge at holde til i klassementet. Så jeg er sikker på, at Christopher Juul-Jensen får en hjælperens rolle. Han skal sidde med, så længe han kan i bjergene og forsøge at holde kaptajnerne ude af problemer på de flade veje.

Kasper Asgreen

Deceuninck-Quick-Step

Kasper Asgreen

 • Alder: 26 år
 • Hold: Deceuninck - QuickStep
 • Kører sit 3. Tour de France
 • Rolle i Touren: Jagter etapesejre

Rolf Sørensens forventninger til Asgreen:

- Holdet har ikke nogen umiddelbar klassementsrytter sådan for alvor, men Asgreen får selvfølgelig en vigtig rolle i sprintertoget omkring Mark Cavendish. Og der bliver han meget, meget afgørende. Men han kommer jo selvfølgelig primært til at have en fri rolle, når han skal have det. Det kan godt være, der er nogle hensyn til Julian Alaphilippe, der kommer til at låse ham lidt undervejs, men ellers har han en fri rolle til at jagte etapesejre. Jeg tror virkelig på, at han kan vinde en etape. Han er et fysisk fænomen og har måske den højeste topfart i hele feltet. Så det er vildt spændende at følge. Han kan sågar også gøre noget på enkeltstarterne.

Chris Anker Sørensens forventninger til Asgreen:

- Jeg glæder mig utrolig meget til at se ham i Tour de France. Han er jo en rytter, der bare bliver ved med at imponere en. Bare den måde han vandt Flandern Rundt på, hvor han slog fænomenet Mathieu van der Poel i spurten, det var helt vildt. Det giver stadig gåsehud, når jeg genser den finale. Så jeg synes, han er et rigtig, rigtig godt bud på en, der kan gå ud og tage en etapesejr. Det er klart, at han har nogle forpligtelser overfor holdet, der har Julian Alaphilippe med. På de første dage kommer det til at handle om Alaphilippe, ligesom også Mark Cavendish skal forsøge at vinde nogle massespurter. Der kan Asgreen også få en rolle i toget. Men der kommer nogle udbrudsetaper undervejs, og der kommer også to enkeltstarter, hvor han kan prøve at lave et resultat. Og hvis han har benene og rammer de rigtige udbrud, så er han jo blandt favoritterne.

Michael Mørkøv

Deceuninck-Quick-Step

Michael Mørkøv

 • Alder: 36 år
 • Hold: Deceuninck - QuickStep
 • Kører sit 6. Tour de France
 • Rolle i Touren: Leadout-mand

Rolf Sørensens forventninger til Mørkøv:

Overskriften bliver jo, at han skal være leadout-mand. Det er 100 procent sikkert. Michael Mørkøv er jo bare en slags kaptajn, når det kommer til at være leadout-mand. Han har virkelig fået en flot status, som han har kæmpet for i mange år, og nu er han bare nummer et. Hans fejlmargin er så lille og hans bundniveau er så højt. Det er en fornøjelse at se på. Og tænk engang, hvis Mørkøv kan bringe Mark Cavendish tilbage som etapevinder i Tour de France. Og det tror jeg personligt på.

Chris Anker Sørensens forventninger til Mørkøv:

- Vi kommer til at se Mørkøv i den rolle, som vi er vant til at se ham i – nemlig som leadout-mand. Sidste år var det for Sam Bennett, tidligere har det været Elia Viviani og Alexander Kristoff, og Mørkøv har altid været dygtig. Lige meget hvem han kører leadout for, så plejer det at gå godt. Så jeg er spændt på at se ham skulle levere Mark Cavendish frem til spurten. Cavendish har jo fundet sin anden ungdom og er i den grad tilbage i varmen igen. Det ville være en vild historie i sig selv, hvis Cavendish får tilføjet endnu en sejr. Og jeg er sikker på, at Michael Mørkøv nok skal gøre sit til det. Han er bare enormt dygtig til at levere sin sprinter det rigtige sted.

Søren Kragh Andersen

Team DSM

Søren Kragh Andersen

 • Alder: 26 år
 • Hold: Team DSM
 • Kører sit 4. Tour de France
 • Rolle i Touren: Jagter etapesejre

Rolf Sørensens forventninger til Kragh:

- Kragh vandt to etaper sidste år, men har haft sine problemer i år både med sygdom, skade og problemer med holdet. Så han har ikke helt fået det ud af det, som han havde håbet på i år. Men nu ser det ud til, at han er ved at være der igen. Og i Touren tror jeg, han finder de sidste procenter. Han er dygtig til at disponere sine kræfter og til at vælge sine dage. Han har en fantastisk evne til at ramme de rigtige udbrud og til at gøre det færdigt. Han er en ret komplet rytter, som godt kan køre med opad, er rigtig god på nedkørslerne og en rigtig hård hund i positionskampene. Og så er han altså også hurtig på stregen. Sidst men ikke mindst er han også et bud på at vinde en enkeltstart. Uden tvivl. Så god er han simpelthen.

Chris Anker Sørensens forventninger til Kragh:

- Sidste år leverede han jo virkelig store ting med to etapesejre, og jeg er sikker på, vi får ham at se levere noget lignende i år. Altså, at han vil prøve at køre lidt på samme måde, hvor han har en fri rolle til at jagte de muligheder, der nu indfinder sig. Om det er at gå i udbrud og vinde derfra, eller om det er at prøve at vinde i finalen af de hårde etaper. Og det er jo det, han er så dygtig til. Han har en god næse for at ramme det rigtige udbrud og en god næse for cykelløb. Så jeg regner med, vi får ham at se ude og jagte etapesejre.

Casper Pedersen

Team DSM

Casper Pedersen

 • Alder: 25 år
 • Hold: Team DSM
 • Kører sit 2. Tour de France
 • Rolle i Touren: Hjælperytter/Leadout-mand

Rolf Sørensens forventninger til Pedersen:

- Casper Pedersen skal i første omgang køre spurterne for Cees Bol, hvis han er på toppen. Men jeg er også sikker på, at Casper nok skal få frit lejde til at prøve noget på egen hånd. Han er en dygtig rytter, der har næse for at ramme de rigtige udbrud. Og i værste fald hvis han ikke selv har kræfter til at gøre det færdigt, så kan han hjælpe Søren Kragh til det. Han står måske lidt i skyggen navnemæssigt af de andre danskere, men jeg tror kun, det er et spørgsmål om tid, før han for alvor slår sit navn fast. Jeg kan godt lide ham som rytter.

Chris Anker Sørensens forventninger til Pedersen:

- Ligesom sidste år skal han jo være en leadout-mand for Cees Bol. Vi så, at det lykkedes rigtig, rigtig fint for dem til Paris-Nice, hvor Casper Pedersen afleverede Cees Bol perfekt, og de vandt etapen. Så Casper Pedersens rolle bliver som oppasser, hjælper og leadout-mand for Cees Bol.

Mikkel Bjerg

UAE Team Emirates

Mikkel Bjerg

 • Alder: 22 år
 • Hold: UAE Team Emirates
 • Kører sit 1. Tour de France
 • Rolle i Touren: Hjælperytter

Rolf Sørensens forventninger til Bjerg:

- Mikkel bjerg får en helt og aldeles låst rolle uden muligheder for at forsøge sig selv. Han skal være der for at hjælpe Tadej Pogacar. Punktum. Han har udviklet sig helt enormt til, at han nu er en ret komplet cykelrytter. Han klatrer rimelig godt og har en kæmpe motor til de flade stykker, hvor holdet bare skal sidde og føre. Og det kommer han til. Men det er en virkelig stor opgave, de har sat ham på som debutant, fordi de måske har Tour-vinderen på holdet. Så der skal de være gode til at guide ham. Han skal nok kunne udføre opgaven rent fysisk, men han skal også have sine dage, hvor han får lov at tage den med ro. Og det skal han have dessiner om, ellers risikerer man som debutant at køre sig selv i hegnet.

Chris Anker Sørensens forventninger til Bjerg:

- Først og fremmest skal Mikkel Bjerg jo sørge for at holde Tadej Pogacar ude af problemer på de flade etaper. Sørge for at han ikke taber tid, sørge for at han ikke bliver fanget i sidevinden, sørge for at han sidder et godt sted i massespurterne. Og så skal Bjerg generelt bare prøve at sidde med så lang tid som muligt på bjergetaperne. Hvis Pogacar tidligt tager førertrøjen, så kan det være, at Mikkel Bjerg bliver en af de første på UAE-holdet, der skal frem og føre, hvis de skal holde et udbrud i kort snor. Så han får en vigtig rolle for sit hold. Men det er også klart, at han er under ingen omstændigheder med for at lave noget selv ved det her Tour de France. Han må ikke køre i udbrud, og han må heller ikke give det en chance på enkeltstarterne. Her handler alt om Pogacar. Og jeg mener virkelig alt.

Mads Pedersen

Team Trek-Segafredo

Mads Pedersen

 • Alder: 25 år
 • Hold: Trek-Segafredo
 • Kører sit 2. Tour de France
 • Rolle i Touren: Sprinter/Jagter etapesejre

Rolf Sørensens forventninger til Mads Pedersen:

- Mads Pedersen kommer til at få chancen i massespurterne. Og han er jo ved at være deroppe, hvor han er mere rigtig sprinter end det, han selv siger. Men de har jo desværre ikke holdet til for alvor at hjælpe ham med et stort sprintertog. Men det er jo på de her sprinteretaper, han skal ligge og blande sig. Og jeg tror simpelthen, han kommer til at prøve at se, om han kan vinde en etape i Touren i en massespurt. Ellers håber jeg, han kan finde samme form som sidste år, så han kan køre med i det hårdt kuperede terræn.

Chris Anker Sørensens forventninger til Mads Pedersen:

- Mads Pedersen er jo en af stjernerne på Trek-Segafredo-holdet. Han havde desværre et styrt i Critérium du Dauphiné, hvilket ikke var helt optimalt. Men han skal nok være der. Og Mads Pedersen er jo mere og mere ved at udvikle sig i retningen af at være en sprinter. Vi så jo, han blev nummer to på to etaper sidste år, og i år tror jeg i endnu højere grad, at holdet vil køre for Mads Pedersen. Så jeg er sikker på, at Pedersen vil prøve sig selv af i de her spurter, hvor han skal se, om han kan slå for eksempel Mark Cavendish.

Magnus Cort

EF Education-Nippo

Magnus Cort

 • Alder: 28 år
 • Hold: EF Education-Nippo
 • Kører sit 3. Tour de France
 • Rolle i Touren: Jagter etapesejre

Rolf Sørensens forventninger til Cort:

- Det er en mand, der skal ud og jagte etapesejre. Og det får han uden tvivl også lov til. Og vi kan sagtens få ham og Michael Valgren at se i de samme udbrud. Cort har udviklet sig til at være en ryttertype, der er ekstremt dygtig til at vælge sine dage i de store etapeløb. Når han finder den rette dag og har de gode ben, så har han alt det, der skal til for at vinde. Han er god til at køre opad, og han er lynhurtig på målstregen. Han har en kæmpe motor og kan jo lukke mange huller helt alene. Det er en kæmpe force. Han rammer udbruddet, når han siger, at han vil ramme udbruddet. Og så er han typen, der gør det færdigt.

Chris Anker Sørensens forventninger til Cort:

- Han har virkelig vist sig flot frem i år, hvor han har vundet nogle store sejre – blandt andet sidste etape i Paris-Nice. Så han er dygtig til det her med at udse sig nogle etaper og gå efter sejren på dem. Han er jo blevet sådan en super hurtig rytter, der er god til at gøre tingene færdige. Så Magnus Cort kommer vi primært til at se på de her udbrudsetaper, hvor han virkelig vil holde sig til. Og på de hårde etaper hvor der måske ikke er så mange tilbage i feltet, når de rammer mål, der kan han også gøre en forskel i spurten. Han har kørt fem Grand Tours, og han har vundet etaper i de tre af dem. Så statistikken taler lidt for sig selv.

Michael Valgren

EF Education-Nippo

Michael Valgren

 • Alder: 29 år
 • Hold: EF Education-Nippo
 • Kører sit 7. Tour de France
 • Rolle i Touren: Jagter etapesejre

Rolf Sørensens forventninger til Valgren:

- Valgren ser ud til at være en mand, der er tilbage på det niveau, hvor han er bedst. Og han er en rytter med selvtillid lige nu. Så han er tilbage på toppen og skal bare ud og jagte etapesejre. Det er bare fedt at have ham tilbage. Vi har jo siddet og tænkt, om det kunne være slut for ham. Det er det heldigvis ikke, og jeg tror på noget stort fra ham i Touren.

Chris Anker Sørensens forventninger til Valgren:

- Vi har set ham køre godt til VM og til Dauphiné, hvor han jo virkelig var i hopla og var ude og angribe. Jeg ved godt, han ikke fik det store udbytte ud af det, men han fik vist sig flot frem og viste, at han var i form. Den form kan han tage med ind i Touren. Så efter nogle hårde år hvor han har kæmpet med at finde melodien, virker han virkelig til at være tilbage som den stærkeste udgave af sig selv nu. Jeg tror nok, han skal være i spil på nogle af de her udbrudsetaper til at lave et eller andet resultat. Om han så vinder, det må tiden vise. Men han får i hvert fald en rolle, hvor han kan jagte etapesejre.

Tour de France-holdene 2021

Oversigt over alle holdene og rytterne.

UAE-Team Emirates

UAE-Team Emirates

 • Tadej Pogačar
 • Mikkel Bjerg
 • Rui Costa
 • Davide Formolo
 • Marc Hirschi
 • Rafal Majka
 • Brandon McNulty
 • Vegard Stake Laengen
Foto: L'Équipe

Jumbo-Visma

Team Jumbo Visma

 • Primož Roglič
 • Mike Teunissen
 • Robert Gesink
 • Jonas Vingegaard
 • Tony Martin
 • Sepp Kuss
 • Steven Kruijswijk
 • Wout van Aert
Foto: L'Équipe

INEOS Grenadiers

INEOS Grenadiers

 • Richard Carapaz
 • Jonathan Castroviejo
 • Tao Geoghegan Hart
 • Michał Kwiatkowski
 • Richie Porte
 • Luke Rowe
 • Geraint Thomas
 • Dylan Van Baarle
Foto: L'Équipe

Astana

Astana - Premier Tech

 • Alex Aranburu
 • Stefan De Bod
 • Omar Fraile
 • Jakob Fuglsang
 • Dmitri Gruzdev
 • Hugo Houle
 • Ion Izagirre
 • Alexey Lutsenko
Foto: L'Équipe

Cofidis

Cofidis, Solutions Crédits

 • Guillaume Martin
 • Christophe Laporte
 • Jesús Herrada
 • Anthony Perez
 • Simon Geschke
 • Rubén Fernández
 • Pierre-Luc Périchon
 • Jelle Wallays
Foto: L'Équipe

Trek Segafredo

Trek - Segafredo

 • Julien Bernard
 • Kenny Elissonde
 • Bauke Mollema
 • Vincenzo Nibali
 • Mads Pedersen
 • Toms Skujiņš
 • Jasper Stuyven
 • Edward Theuns
Foto: L'Équipe

Qhubeka NextHash

Team Qhubeka NextHash

 • Simon Clarke
 • Michael Gogl
 • Victor Campenaerts
 • Max Walscheid
 • Sean Bennett
 • Nic Dlamini
 • Sergio Henao
 • Carlos Barbero
Foto: L'Équipe

Team BikeExchange

Team BikeExchange

 • Luke Durbridge
 • Christopher Juul-Jensen
 • Luka Mezgec
 • Simon Yates
 • Esteban Chaces
 • Michael Matthews
 • Amund Grøndahl Jansen
 • Lucas Hamilton
Foto: L'Équipe

Bahrain VIctorious

Bahrain - VIctorious

 • Pello Bilbao
 • Sonny Colbrelli
 • Jack Haig
 • Dylan Teuns
 • Wout Poels
 • Matej Mohorič
 • Marco Haller
 • Fred Wright
Foto: L'Équipe

AG2R Citroën

AG2R Citroën Team

 • Benoît Cosnefroy
 • Greg Van Avermaet
 • Aurélien Paret-Peintre
 • Ben O'Connor
 • Nans Peters
 • Oliver Naesen
 • Michael Schär
 • Dorian Godon
Foto: L'Équipe

Movistar

Movistar Team

 • Alejandro Valverde
 • Carlos Verona
 • Enric Mas
 • Imanol Erviti
 • Iván Cortina García
 • Jorge Arcas
 • Marc Soler
 • Miguel Àngel López
Foto: L'Équipe

BORA hansgrohe

BORA - hansgrohe

 • Daniel Oss
 • Lukas Pöstlberger
 • Ide Schelling
 • Wilco Kelderman
 • Peter Sagan
 • Nils Politt
 • Emanuel Buchmann
 • Patrick Konrad
Foto: L'Équipe

Lotto Soudal

Lotto Soudal

 • Caleb Ewan
 • Jasper De Buyst
 • Tosh Van der Sande
 • Thomas De Gendt
 • Roger Kluge
 • Philippe Gilbert
 • Harry Sweeny
 • Brent Van Moer
Foto: L'Équipe

Deceuninck Quick Step

Deceuninck - Quick Step

 • Julian Alaphilippe
 • Kasper Asgreen
 • Davide Ballerini
 • Mattia Cattaneo
 • Mark Cavendish
 • Tim Declerq
 • Dries Devenyns
 • Michael Mørkøv
Foto: L'Équipe

EF Education

EF Education - Nippo

 • Sergio Higuita
 • Rigoberto Urán Urán
 • Magnus Cort
 • Neilson Powless
 • Stefan Bissegger
 • Michael Valgren
 • Ruben Guerreiro
 • Jonas Rutsch
Foto: L'Équipe

Groupama FDJ

Groupama - FDJ

 • Bruno Armirail
 • Arnaud Démare
 • David Gaudu
 • Jacopo Guarnieri
 • Ignatas Konovalovas
 • Stefan Küng
 • Valentin Madouas
 • Miles Scotson
Foto: L'Équipe

Wanty Gobert

Intermarché - Wanty - Gobert Matériaux

 • Jan Bakelants
 • Jonas Koch
 • Louis Meintjes
 • Loïc Vliegen
 • Danny Van Poppel
 • Boy Van Poppel
 • Georg Zimmermann
 • Lorenzo Rota
Foto: L'Équipe

Israel Start-Up

Israel Start-Up Nation

 • Chris Froome
 • Rick Zabel
 • André Greipel
 • Omer Goldstein
 • Reto Hollenstein
 • Guillaume Boivin
 • Dan Martin
 • Michael Woods
Foto: L'Équipe

Team DSM

Team DSM

 • Søren Kragh Andersen
 • Tiesj Benoot
 • Cees Bol
 • Mark Donovan
 • Nils Eekhoff
 • Joris Nieuwenhuis
 • Casper Pedersen
 • Jasha Sütterlin
Foto: L'Équipe

Alpecin Fenix

Alpecin-Fenix

 • Mathieu Van der Poel
 • Petr Vakoč
 • Kristian Sbaragli
 • Tim Merlier
 • Xandro Meurisse
 • Silvan Dillier
 • Jasper Philipsen
 • Jonas Rickaert
Foto: L'Équipe

Total Energies

Team TotalEnergies

 • Pierre Latour
 • Anthony Turgis
 • Víctor De La Parte
 • Cristián Rodríguez
 • Edvald Boasson Hagen
 • Julien Simon
 • Fabien Doubey
 • Jérémy Cabot
Foto: L'Équipe

Arkéa Samsic

Team Arkéa Samsic

 • Nairo Quintana
 • Warren Barguil
 • Nacer Bouhanni
 • Élie Gesbert
 • Connor Swift
 • Anthony Delaplace
 • Daniel McLay
 • Clément Russo
Foto: L'Équipe

B&B Hotels

B&B Hotels p/b KTM

 • Pierre Rolland
 • Quentin Pacher
 • Maxime Chevalier
 • Franck Bonnamour
 • Cyril Barthe
 • Cyril Gautier
 • Cyril Lemoine
 • Bryan Coquard
Foto: L'Équipe

Opdateret den 22. juni 2021.

Kilde: Pro Cycling Stats.