- Situationen er langt fra god

Primoz Roglic slap for brud og fortsætter i Tour de France, selvom han har sagt farvel til megen hud.

- Mumien stiller til start, og vi må se, hvordan det går.

Sådan skriver Tour de France-favoritten Primoz Roglic i et opslag på Instagram, hvor han deler et billede, der forklarer ordet 'mumie'.

- Situationen er langt fra god, men jeg kunne ikke andet end smile, da jeg læste alle de gode ønsker og positive tanker, I har sendt mig, skriver han.

Roglic, der blev nummer to i sidste års Tour, var en af mange, der styrtede på 3. etape.

'En lortedag'

Den danske holdkammerat Jonas Vingegaard slap selv uden om styrtene og var hurtigt ved Roglic, som han hjalp i mål til et tidstab på mere end et minut til klassementsrivalerne.

- Vi holder hovedet højt. I går var rent ud sagt en lortedag for os. Det kan jeg godt sige. Vi mistede en meget vigtig rytter og et minut i klassementet til Primoz, siger Jonas Vingegaard til TV 2 SPORT.

- Jeg ville give ham min cykel, men han var ret omtåget, så det tog noget tid, før han kom af sted. Det var megahektisk. Jeg vidste godt, jeg bare skulle vente, hvis der skete Primoz noget. Det var så sent, at det nærmest var for sent. Så måtte vi bare se, hvor lidt tid vi kunne tabe.

I klassementet er Roglic knap et minut efter Tadej Pogacar, der vandt Tour de France sidste år.