Tour de France

Andy Schleck har Vingegaard blandt de allerbedste

Den tidligere stjerne har Jonas Vingegaard helt i toppen blandt feltets bedste klassementsryttere.

Tadej Pogacar har været ganske urørlig i årets Tour de France.

Med mere end to minutter til sin nærmeste forfølger sidder førertrøjen trygt på den 22-årige slovener, som også har hentet en etapesejr.

Derfor er det heller ikke så underligt, at Andy Schleck har den forsvarende Tour-vinder øverst på sin liste af kandidater til den samlede sejr hos Cyclingnews.

Mere interessant er de næste på listen. Allerede som nummer fire finder vi nemlig danske Jonas Vingegaard.

- Vingegaard er en mulighed for det hollandske hold. Lige nu er han deres eneste mulighed i klassementet. Jeg er klar over, at han er ung, og han styrtede i Alperne, men han virker stabil.

- De afsluttende etaper i bjergene bliver en stor test af ham og hans styrke. Men for mig ser det ud, som om han har ægte karakter og tro på det. Holdet omkring er ikke flyvende, men der er rigeligt med talent til at støtte ham på både bjergetaper og de flade, lyder ordene fra Andy Schleck.

Schlecks favoritter

Herunder har vi samlet den fulde liste, så du kan danne dig et overblik. Listen er tilmed lavet med en angivelse af stjerner, som fremgår i parentes.

  1. Tadej Pogacar (*****)
  2. Rigoberto Uran (****)
  3. Richard Carapaz (***)
  4. Jonas Vingegaard (***)
  5. Enric Mas (***)
  6. Ben O'Connor (***)
  7. Wilco Kelderman (***)
  8. Guillaume Martin (**)
  9. David Gaudu (**)
  10. Alexey Lutsenko (*)

Andy Schleck står som vinder af Tour de France i 2010, efter Alberto Contador, der ellers vandt løbet, blev taget for ulovlige midler.