- De andre har absolut ingenting at køre med, siger Pogacars træner

Iñigo San Millán giver ikke meget for, at hans rytter bliver beskyldt for at være overmenneskelig.

Tadej Pogacar har været ganske suveræn i årets Tour de France. Ja, det har sloveneren faktisk været hele året, som har budt på ikke mindre end ni (!) sejre.

Derfor har Pogacar også måtte høre på beskyldninger om doping - noget han selv skød ned med det samme. Nu melder hans træner sig også i koret.

Og det er med en skarp kritik af konkurrenterne.

- Han har ikke præsteret de samme tal som sidste år, fordi han aldrig har været udfordret. Så han kører langsommere end sidste år.

- Realiteten er, at de andre ikke har noget at køre med. Absolut ingenting. De kan ikke engang angribe, siger Iñigo San Millán ifølge Velonews.

Tadej Pogacar fører løbet med mere end fire minutter ned til franske Guillaume Martin efter 14. etape.

- Det er meget mærkeligt

Fra nummer tre til otte i klassementet er forskellen til gengæld mindre. Der er blot 1 minut og 12 sekunder mellem Rigoberto Uran og Alexey Lutsenko.

Men også her er Pogacars træner ude med riven.

- Der ligger seks-syv ryttere inden for ét minut, som ikke engang angriber hinanden. Det er meget mærkeligt, siger han.

I det hele taget er han ved at være træt af beskyldningerne om dopingbrug hos sit unge stjernefrø.

- Det er frustrerende, at folk tror Tadej har været overmenneskelig i år, når han ikke har præsteret de samme tal, som han gjorde sidste år, siger træneren.

Tadej Pogacar vandt Tour de France i 2020 foran sin landsmand Primoz Roglic. Her var afstanden under et minut, da de nåede til Paris. Roglic er udgået af årets Tour de France.