Tour de France

Movistar-direktør er utilfreds

Det bliver heller ikke i år, at Movistar får en rytter på podiet i Paris, hvilket var holdets ambition inden starten på Tour de France.

På 17. etape, hvor danske Jonas Vingegaard sagde "goddav" til podiet, sagde Enric Mas "adiós" til sine podiemuligheder.

Sidste års nummer fem i Tour de France måtte slippe favoritgruppen med lidt under 12 kilometer til mål, og den 26-årige spanier krydsede målstregen på toppen af Col du Portet over to minutter efter fronttrioen med Tadej Pogacar, Vingegaard og Richard Carapaz.

Derfor er Mas nu fire minutter og fem sekunder fra en podieplads, hvilket er utilfredsstillende for Movistar-direktør Eusebio Unzué:

- Dette er ikke, hvad vi forventede, og hvad vi havde sat os som mål.

- Vi kom med to ledere og ambitionen om at komme på podiet, og Miguel Ángel (López) røg tidligt ud af den kamp, og nu lader det også til at være tilfældet med Enric, sagde Unzué ifølge spanske Marca foran Movistar-bussen efter etapen onsdag.

Se klassementet for Tour de France her.

- Følte mig ikke god på nogen af ​​stigningerne

Enric Mas avancerede dog en placering i klassementet fra ottende- til syvendepladsen, da Alexey Lutsenko havde en endnu værre dag, men afstanden til Tadej Pogacar voksede til næsten ti minutter.

- Det var en meget hård etape. Jeg følte mig ikke god på nogen af ​​stigningerne, lød det fra Enric Mas ifølge Marca.

Mas er i gang med sit tredje Tour de France i karrieren.

Miguel Ángel López er Movistars tredjebedst placerede rytter i klassementet, en time og 40 minutter efter Pogacar. Alejandro Valverde er lidt over en time efter sloveneren, der efter alt at dømme genvinder verdens største cykelløb søndag.

Movistars seneste podieplads i Tour de France var i 2016, hvor Nairo Quintana blev nummer tre.