Cykling

Asgreen spillede hovedrolle, da slovener vandt

Kasper Asgreen var aktiv på sidste etape af Benelux Tour, hvor Sonny Colbrelli endte som samlet vinder.

Kasper Asgreen (Quick-Step) indtog en af hovedrollerne på sidste etape af World Tour-løbet Benelux Tour, hvor Bahrain Victorious endte med at snuppe det hele.

Matej Mohoric vandt sidste etape søndag, mens holdkammeraten Sonny Colbrelli tog den samlede sejr foran Mohoric.

Italienske Colbrelli blev samtidig nummer to på søndagens etape. Lørdag var rollerne byttet om, da Colbrelli vandt 6. etape foran Mohoric.

En hård Flandern-etape, hvor Muur de Geraardsbergen skulle passeres tre gange, rimer normalt på Kasper Asgreen, og det gjorde det også søndag.

Den danske cykelstjerne var i angreb flere gange i løbet af etapen på den berømte mur, der er kendt fra tidligere udgaver af Flandern Rundt.

Men da Mohoric angreb på den sidste tur op, kom Asgreen lige nøjagtig ikke med, og så kunne sloveneren i stedet lave et klassisk Mohoric-nummer og køre solo til stregen, der også lå på muren.

En træt Asgreen kom i stedet i mål kort efter favoritgruppen, hvor Mads Würtz Schmidt (Israel) sad.

Asgreen blev bedste dansker samlet på en 12.-plads. Han var ellers nummer to i klassementet indtil 5. etape, hvor danskeren tabte kæden i finalen og fik ødelagt sine chancer for samlet sejr.

Den danske mester, Mads Würtz Schmidt, sluttede løbet som nummer 16.

Undervejs i etapeløbet var der flere gode danske præstationer. Mads Pedersen (Trek) spurtede sig til både en anden- og sjetteplads, inden han udgik med en skade.

Også Mathias Norsgaard (Movistar) fik en andenplads på 3. etape, hvor et udbrud kørte hjem.

Asgreen blev samtidig nummer fire på enkeltstarten på 2. etape.