Cykling

Vilde Valgren vinder igen

Efter 210 kilometer var Michael Valgren stærkest i en spurt mod Sonny Colbrelli.

Michael Valgren er brandvarm. Det viser han i disse dage i Italien, hvor han torsdag tog sin anden klassikersejr på to dage.

Torsdag var han dagens bedste i den italienske klassiker Coppa Sabatini, hvor han slog ingen ringere end den europæiske mester, Sonny Colbrelli, efter en spurt op ad bakke.

- Det her er en fed måde at vinde mod Colbrelli, som er en stor favorit til VM. Det er virkelig fedt at slå ham i en bakkespurt, som er hans favoritdisciplin. Jeg er bare superglad, siger Michael Valgren.

Valgren sad i en mindre gruppe, der var kørt fra feltet, hvor han sammen med holdkammerat Neilson Powless angreb på skift. Til sidst sad Valgren tilbage med Sonny Colbrelli, som på papiret var den hurtigste i en spurt. Men efter 210 kilometer havde Valgren mest at skyde med og kunne række armene over hovedet for anden dag i træk.

Sejren er den ottende professionelle sejr for Valgren, som tilmed går i Bjarne Riis' fodspor. Den tidligere toprytter vandt Coppa Sabatini i 1996.

Se Valgrens triumf på TV 2 PLAY

Nu venter VM

Valgrens gode form passer perfekt med henblik på det VM, der venter i næste uge i Belgien. Netop det blev han også spurgt ind til.

- Det kunne være stort (at vinde VM, red.). Helt sikkert. Vi kommer til VM med et stærkt hold. Så forhåbentlig kan vi tage en guldmedalje hjem til Danmark, siger Valgren.

Herrernes linjeløb køres søndag 26. september.