Cykling

Pedersen, Honoré og Kron er ude af VM

Danmark har været ramt af flere uheld i det hæsblæsende VM-løb, der ud over underholdende cykelløb desværre også har budt på styrt.

Det blev en forfærdelig dag for den tidligere verdensmester Mads Pedersen ved VM søndag.

Efter at have været styrtet to gange har han opgivet at fortsætte. Også den danske hjælperytter Andreas Kron er stået af. Det meddeler TV 2 SPORTs reporter i Belgien, da rytterne mangler 105 kilometer af løbet.

Verdensmesteren fra 2019 styrtede for første gang med 186 kilometer til mål og landede ned på den hofte, han har haft problemer med siden årets Tour de France, og som han senest havde smerter i under Benelux Tour og udgik på grund af.

For anden gang ved VM i linjeløb var Mads Pedersen i asfalten, og denne gang var Andreas Kron også med nede. Video: TV 2 Sport

23 kilometer efter sit første styrt var Mads Pedersen nede igen. Her var hans landsmand Andreas Kron også involveret. Siden var ingen af dem at se i favoritfeltet.

Senere udgik Mikkel Honoré også, efter at han også var styrtet.

Foruden Mads Pedersen og Andreas Kron har Mikkel Honoré nu været en tur i asfalten. Video: TV 2 Sport

Dermed er to af Danmarks fem kaptajner udgået. Michael Valgren, Magnus Cort og Kasper Asgreen er heldigvis fortsat med i løbet.

VM i Belgien har været usædvanligt underholdende fra et tidligt stadie, da blandt Magnus Cort og Kasper Asgreen kørte med i et angreb med omkring 177 kilometer til mål.

Se resten af VM på TV 2 SPORT og TV 2 PLAY.