Cykling

Van Aert irriteret på Evenepoel: - Han vender 180 grader

Wout van Aert blev meget overrasket, da han hørte, at Remco Evenpoel sagde, at Belgiens VM-taktik ikke var på plads.

- Det var meget uklart, hvad der var forventet af mig. Jeg sagde også lige ud, at jeg kunne vinde. Men jeg ville ikke få chancen.

Denne udtalelse er kommet fra belgiske Remco Evenepoel i programmet ’Extra Time Koers’, der næsten en uge efter herrernes linjeløb ved VM analyserer på Belgiens præstation, hvor det ikke blev til en medalje.

Jasper Stuyven blev godt nok nummer fire, men Belgiens storfavorit, Wout van Aert, sluttede som nummer 11.

Og han fortæller nu, at han undrer sig lidt over den kritik - især når den kommer internt fra holdet.

- Vi tog afsted til VM med et stærkt hold og med en god holdånd Jeg tror, at taktikken var klar, og alle var enige. Jeg kan forstå, at der er kritik, fordi vi ikke vinder. Men at der kommer kritik indefra på holdet…

- Det er en skam, at han vender 180 grader og pludselig siger sådan noget, siger Van Aert ifølge Het Laatse Nieuws.

- Jeg blev meget overrasket, da jeg hørte ham sige, at taktikken ikke var på plads. Jeg synes ikke, det er klogt. Jeg er meget ked af det. Jeg var ødelagt over ikke at kunne afslutte det, fordi vi havde et meget stærkt hold. Alle var skuffede.

Remco Evenepol var offensiv i den første del af VM-løbet, men da finalen startede, lod han sig falde tilbage.

Julian Alaphilippe vandt løbet med Dylan van Baarle på andenpladsen og med Michael Valgren på den sidste plads på podiet.