Cykling

Sagde farvel til stjerne - nu bliver han alligevel

Den hollandske cykelrytter Wout Poels bliver alligevel en del af Bahrain Victorious-holdet i den kommende sæson.

- Det er tid til at sige farvel til nogle af vores fantastiske ryttere. Det har været en fornøjelse, og vi ønsker jer alt det bedste i fremtiden.

Sådan lød meldingen på Bahrain Victorious-mandskabets Twitter-profil den 11. oktober. Teksten var en del af et opslag med navnene på seks ryttere, der ikke længere skulle være en del af holdet.

En af dem var Wout Poels.

Beskeden i opslaget var ikke til at tage fejl af. Poels var fortid, og samarbejdet var slut. Men nu - blot 15 dage senere - er det hele vendt på hovedet.

- Bahrain Victorious er glade for at kunne meddele, at Wout Poels fortsætter hos holdet i næste sæson, skriver holdet på deres hjemmeside.

Samtidig fortæller holdet, at de beholder ham på grund af de stærke præstationer, han har leveret gennem sæsonen. Her nævnes blandt andet hans andenplads i bjergkonkurrencen i Tour de France og hans arbejde for holdet i både Touren og Vuelta a Espana.

Føler sig hjemme

Selv er Wout Poels også glad for, at han får lov til at blive hos Bahrain-mandskabet.

Her han indtil videre været på kontrakt siden 2020, hvorfor det også er et sted, han ville have haft svært ved at sige farvel til.

- Jeg er glad for, at vi i sidste ende var i stand til at finde en aftale, og at jeg kan fortsætte med at køre med holdet. Sidste sæson tog vi nogle virkelig imponerende resultater som kollektiv, siger Wout Poels og fortsætter:

- Jeg føler mig hjemme her. Der er en god ånd mellem rytterne og personalet, hvilket hjælper mig med at fokusere på at præstere.

Udover 34-årige Poels sagde Bahrain Victorious farvel til Eros Capecchi, Scott Davies, Marco Haller, Kevin Inkelaar og Marcel Sielberg i Twitter-opslaget tidligere på måneden.