Cykling

Cavendish og familien truet af bevæbnede og maskerede røvere

Mark Cavendish rækker ud til offentligheden i sin søgen efter fire maskerede indbrudstyve, der overrumplede ham og familien tidligere i november.

Mark Cavendish har været udsat for en skræmmende og ubehagelig oplevelse, og nu deler han den med resten af verden.

I et Instagram-opslag fortæller cykelstjernen om en hændelse, han og familien blev udsat for tilbage i november, kort efter sprinteren var hjemvendt fra hospitalet efter et grimt styrt.

Her overfusede fire maskerede mænd Cavendish, hans kone og deres børn i deres fælles hjem i Essex. De maskerede røvere truede familien med knive og stjal flere værdier fra huset.

I opslaget fortæller Cavendish, hvordan oplevelsen har været et sandt mareridt for ham og familien, og han beder omverdenen om hjælp, så gerningsmændene kan blive fundet.

Læs opslaget i sin fulde længde her:

- I de tidligere timer den 27. november, da jeg restituerede i mit hjem i Essex, kort efter at jeg var kommet hjem fra hospitalet, trængte fire maskerede og bevæbnede mænd ind i min families hjem, mens vi sov. De truede min kone og mine børn og var voldelig overfor mig. Bevæbnet med knive gennemsøgte de alle vores ting.

- Blandt det, der blev stjålet var to ure af stor værdi. Men det klart værste, der blev taget fra os var vores tryghed, sikkerhed, privatliv og værdighed. Ting som min familie og alle andre har krav på i deres hjem.

- Konsekvensen af det her mareridt er allerede hjerteskærende for mig og min familie, så jeg beder om hjælpe fra alle, der måske kan hjælpe os med information.