Cykling

Stjerne forklarer skifte: - INEOS kopierer Jumbo-Visma

Australske Rohan Dennis sætter ord på, hvorfor han forlod Team INEOS. Jumbo-Visma er bedre på flere områder, siger han.

Nogle gange må man bare erkende, at konkurrenten er bedre.

Det har australske Rohan Dennis gjort op til denne sæson, hvor han har skiftet britiske Team INEOS ud med Jumbo-Visma. Dennis så nemlig over på det hollandske hold med stor misundelse, da han var på INEOS.

- Jumbo-Visma-holdet gør mange gode ting. Hos INEOS kopierede de Jumbo på mange områder, så jeg tænkte: ”Hvorfor være på et hold, der kopierer et andet?”

- Så jeg ville gerne til Jumbo-Visma. Det er et bedre hold og virker til at have en fantastisk struktur. Jeg synes, det er en god forandring, så jeg er meget spændt, siger han inden sæsonstart ifølge Cyclismactu.net.

Det er ikke første gang, at Rohan Dennis forlader et hold i jagten på bedre udstyr blandt andet.

I 2020 skiftede han til Team INEOS efter store uoverensstemmelser på Bahrain-Merida-holdet, hvor han midt under en Tour de France-etape i 2019 stod af og forlod løbet.

Jeg vil gerne være en del af det hold, der skal slå Tadej Pogacar. Jeg kan godt lide ham, men han er fjenden

Rohan Dennis

Vil vinde Tour de France

Med skiftet til Jumbo-Visma har australieren samtidig sat sig klare mål: Han vil være med til at vinde Tour de France.

- Jeg er her ikke bare for at have det sjovt. Jeg har et arbejde, jeg skal udføre. Jeg skal præstere, og det er det, jeg elsker. Jeg har arbejdet hele mit liv for at nå til dette punkt, hvor jeg betragtes som en af de bedste ryttere i verden.

- I 2022 vil mit store mål være Tour de France. Jeg vil gerne være en del af det hold, der skal slå Tadej Pogacar. Jeg kan godt lide ham, men han er fjenden.

Rohan Dennis, der netop er blevet australsk mester i enkeltstart, har kontrakt med Jumbo-Visma til og med 2023.