Cykling

Udgår af Paris-Nice efter bizart uheld inden etapen

Den luxembourgske mester Kevin Geniets udgik efter få kilometer på 7. etape, da han blev ramt af et skilt inden start.

Et tilfældigt og bizart uheld har sendt FDJ’s Kevin Geniets ud af Paris-Nice.

Den 25-årige luxembourgske mester udgik inden den officielle start på 7. etape i det franske etapeløb, da han var forslået efter episoden inden etapestart.

Geniets var til formiddag på vej til indskrivningen inden dagens etape, da han kørte forbi mixed zone, hvor der laves interview med løbets ryttere. Her fik vinden fat i et skilt, der står bag rytterne, når de interviewes. Det væltede bagover og ramte Kevin Geniets, der kom kørende bagved, af cyklen.

Derudover væltede han ned i et stålhegn, der afskærmede området.

Var i store smerter

Den luxembourgske mester sad på jorden adskillige minutter, var i store smerter og tog sig til sin venstre ankel.

Efter noget tid rejste han sig igen og fik en varm jakke på. FDJ’s pressemand fortalte til TV 2 SPORTs reporter i mixed zone, Søren Reedtz, at Geniets kørte tilbage til holdbussen for at blive undersøgt.

Geniets forsøgte at se, om han kunne fortsætte i løbet, men han måtte give fortabt.

- Han blev ramt på anklen og forsøgte at køre videre, men efter et par kilometer blev han tvunget til at stå af, skriver FDJ på Twitter.

Kevin Geniets har efterfølgende reageret på TV 2 SPORTs video, hvor han på Twitter har skrevet "FML" - hvilket kan oversættes til "fuck mit liv" på dansk.

FDJ har nu kun fem ryttere tilbage i løbet, da Michael Storer er udgået en af de tidligere etaper. Geniets var nummer 90 i klassementet efter 6. etape.