Cykling

- Det var meget skræmmende, siger Colbrelli efter kollaps

31-årige Sonny Colbrelli fortæller om mandagens episode, hvor han kollapsede ved målstregen på 1. etape af Catalonien Rundt.

Cykelverdenen blev ramt af et chok efter mandagens etape i Catalonien Rundt.

Her kollapsede den italienske stjerne Sonny Colbrelli og modtog hjertemassage. Efterfølgende blev italieneren kørt på hospitalet, mens hans hold kunne dele gode nyheder.

Nu sætter europamesteren selv ord på oplevelsen.

- Jeg er på hospitalet og hviler mig, men jeg kan intet huske, siger han til La Gazetta dello Sport og uddyber oplevelsen:

- Jeg husker kun, at jeg krydsede målstregen, stoppede op, tog noget vand og kollapsede. Bagefter var der tomhed, og så vågnede jeg op på hospitalet.

De første undersøgelser giver ikke anledning til yderligere bekymring, og hovedpersonen selv kigger allerede nu frem mod næste cykelløb.

- Nu er jeg her på hospitalet, hvor de holder øje med mig. Det var meget skræmmende, men jeg tænker allerede på, hvornår jeg kan komme tilbage til holdet, siger han videre.

Kort inden de uhyggelige scener var 31-årige Colbrelli i europamestertrøjen få meter fra at vinde etapen.

En spændende og tæt sprint endte med australsk sejr. Video: TV 2 SPORT

Holdet har delt de gode nyheder

Efter den skræmmende episode mandag delte Colbrellis hold, Bahrain-Victorious, de gode nyheder fra undersøgelserne på hospitalet.

- Efter at være blevet indlagt på Hospital Universitari de Girona Doctor Josep Trueta var Sonny Colbrelli ved bevidsthed og havde det okay. Han har efterfølgende været i kontakt med familie og venner, mens han kommer sig på hospitalet.

- Sonny Colbrelli skal gennemgå flere undersøgelser i dag (tirsdag, red.) for at finde årsagen til hændelsen i går (mandag, red.). Alle hjerteundersøgelser foretaget i aftes viste ingen tegn på nedsatte funktioner eller andre tegn, der giver anledning til yderligere bekymring, skrev Bahrain Victorious på Twitter tirsdag formiddag.

Holdet lover at komme med flere opdateringer, når der er nyt at fortælle om Colbrellis tilstand.

Sonny Colbrelli måtte melde afbud til weekendens store klassiker Milano-Sanremo, efter at han har været lagt ned af bronkitis.

Se 2. etape af Catalonien Rundt på TV 2 SPORT og TV 2 PLAY fra klokken 15.15.