Cykling

- Jeg sprang fuldstændig i luften, siger Cort

Det tegner godt for Magnus Corts deltagelse i Giro d'Italia, efter han blev nummer fire på løbets første etape.

Magnus Cort er, hvor han skal være.

Fredag aften beviste danskeren, at han ramt noget, der kan minde om topformen, da første etape af årets første Grand Tour, Giro d'Italia, blev afgjort.

Godt nok blev det ikke til en etapesejr og lyserød førertrøje for EF Education-Easypost-rytteren, men han var med helt fremme og krydsede målstregen som nummer fire.

- Det er altid ærgerligt, når man er så tæt på. Men jeg er rigtig glad for, at benene var til at kunne køre med om sejren i dag, så det lover godt for resten af Giroen.

- Jeg sprang fuldstændig i luften og kunne dårligt træde rundt i pedalerne, siger Magnus Cort til Eurosport.

Etapen blev vundet af den hollandske superstjerne Mathieu van der Poel, der henviste Biniam Girmay til andenpladsen på åbningsdagen.

Gjorde comeback efter styrt

Giro d'Italia er Magnus Corts første løb siden midten af marts, hvor han måtte udgå af det italienske etapeløb Tirreno-Adriatico efter et styrt.

I sidste uge fortalte den 29- årige dansker, at han snart var klar til at gøre comeback, og at han har haft øjnene rettet mod Giroen i "har haft øjnene rettet på Giroen i mange uger".

Magnus Cort har tidligere i karrieren vundet en etape i Tour de France, mens han i Vuelta a Espana har hele seks etapesejre. Nu jagter han så en sejr i Giro d'Italia, så han kan kalde sig etapevinder i alle tre Grand Tours.