Cykling

Danskers trøje fanget i tolden - tvunget til spøjs løsning

Andreas Kron er kommet flyvende fra start i Schweiz Rundt, men på anden etape skal han passe på, at han ikke kommer til at blafre.

- Den er lidt stor. Nu prøver vi at sætte sikkerhedsnåle i den og prøver at gøre den lidt mindre.

Bare rolig. Det er en trøje, Andreas Kron taler om.

Den hvide ungdomstrøje, som han kørte sig til på 1. etape i Schweiz Rundt med en tredjeplads. Den viser sig dog at være en del for stor, og det har ganske enkelt ikke været muligt at snige en ny trøje ind i landet med dyre ure og dejlig chokolade.

- De havde kun medium. De har ikke fået den i small, fortæller Kron i en blanding af let irritation og sjov.

- Vi har snakket med arrangøren. De siger, at deres small er endt i et eller andet told-halløj. Jeg ved ikke, om det er en dårlig undskyld, men nu står jeg med en medium og håber, vi kan få fikset det.

I videoen over artiklen er Andreas Kron iført den 'reparerede' udgave af ungdomstrøjen, som han heldigvis endte med at kunne bære på anden etape.

Vil sidde med i finalen

Andreas Kron vandt en etape i Schweiz Rundt sidste år, og tredjepladsen på første etape i denne omgang giver tro på mere.

- Det er altid fedt at køre rundt i sådan en trøje, og når man er så tæt på, ville jeg hellere have haft den gule, men jeg er tilfreds.

Mandag byder på 198 kuperede kilometer, hvor den 24-årige Lotto Soudal-mand håber endnu engang få en finger med i slutspillet.

- Det er reelt ret simpelt. Det bliver at følge med og så prøve at opsøge mulighederne i finalen, siger Kron.