- Det er vi nødt til at snakke om, siger Mads P. efter skuffelse

Mads Pedersen sad for langt tilbage, da vinderen af 3. etape skulle findes i Sønderborg. Hollandske Dylan Groenewegen løb med sejren.

Tre dages Tour de France i Danmark endte med en 12.-plads til Mads Pedersen på 3. etape fra Vejle til Sønderborg.

Det var bestemt ikke, hvad Trek-Segafredo-danskeren havde drømt om, men han erkender efter etapen, at han kom til at sidde for langt tilbage i afgørelsen.

- Hvis jeg skal være med i sådan en spurt, så skal vi være helt fremme, og det var vi ikke, siger Mads Pedersen og giver selv lidt af forklaringen.

- Vi kæmpede for det, men vi kommer lidt til kort på antal ryttere. Det er kun Jasper Stuyven og mig, der sidder og freestyler de sidste seks kilometer. Og så er det svært at holde sig fremme, for vi vil gerne have Jasper til det allersidste kick. Så vi skal gamble, og det betalte sig så overhovedet ikke i dag. Tværtimod.

"Det er vi nødt til at snakke om"

Mads Pedersen nævner samtidig, at mens spurten på 2. etape blev kørt helt perfekt, hvor han blev nummer tre, så var det fuldstændig modsat på søndagens etape.

Og det skal der evalueres på hos Trek-Segafredo.

- Det er vi nødt til at snakke om. Nu skal vi se på, hvordan vi kørte finalen. Og så skal vi selvfølgelig snakke om det.

- Men der er heller ingen grund til at male fanden på væggen. Nu skal vi ud af Danmark, og jeg havde håbet på mere end en tredjeplads, men det er sådan, det er. Touren er lang, så der er stadigvæk muligheder for en etapesejr, siger Mads Pedersen.

Danskeren finder samtidig trøst i, at holdkammeraten Alex Kirsch efterhånden er ved at være på højkant igen. Kan han hjælpe mere til i spurten, bliver arbejdsbetingelserne væsentlig bedre på tirsdagens 4. etape efter en hviledag mandag.

Netop 4. etape kan du læse mere om her: