Tour de France

- Jeg er glad for, jeg er her i ét stykke, siger Sagan

Peter Sagan vil ikke kommentere på spurten i finalen på 3. etape, men han erkender, at det var farligt.

Se Tour de France uden afbrydelser på TV 2 PLAY.

Det blev en dramatisk og tæt massespurt, der afgjorde den sidste etape i Danmark.

Det endte med at blive hollandske Dylan Groenewegen, der tog sejren foran Van Aert, Philipsen og Sagan. Sidstnævnte kom stærkt på de afgørende meter, men hans bane blev blokeret en smule af Van Aert.

Derfor sendte slovakken en vred og strakt pegefinger afsted mod løbets gule førertrøje.

- Jeg kan ikke vurdere spurten. Det har vi en jury, der skal gøre. Men I kan se på tv, om der er noget, I undrer jeg over, siger Sagan efter etapen til flere medier heriblandt TV 2 SPORT.

- Men jeg er glad for, at jeg stadig er her i et stykke.

- I kan se, hvad der skete, fordi jeg har ikke set gentagelsen endnu. Jeg rørte ham (Van Aert, red.) lige, og han fik at vide, at jeg var der. Så ja, han flyttede sig, siger Sagan.

Roser Danmark

Den slovakiske stjerne fortæller, at han indtil da var i en perfekt position, og ”alt var fint," som han beskriver det.

- Men der var bare noget, der manglede. Jeg skulle måske have ventet lidt længere, men jeg blev nummer fire, og det er fint, siger Peter Sagan.

- Det var to hektiske dage, hvor finalen altid er nervøs. Det er normalt i Tour de France. Det har været hårde år for cyklen, men det er rart at være her og se alle de tilskuere.

Wout van Aert fører stadig Tour de France, mens han også er indehaver af den grønne trøje. Han kan dog ikke køre i begge, så derfor er det Fabio Jakobsen, der er i den.

Mandag er der hviledag, inden de fortsætter i Frankrig tirsdag. Du kan læse mere om 4. etape her: