Tour de France

Mads P. annoncerer stor nyhed med tatovering

Trek-Segafredo er begejstret for, at Mads Pedersen har valgt at forlænge sin kontrakt.

Mads Pedersen har fået fremtiden på plads.

I en pressemeddelelse skriver Trek-Segafredo, at Mads Pedersen har skrevet under på en kontrakt, der gælder til og med 2025.

- Holdet gav mig chancen for at køre på World Touren efter to år på prokonti-niveau. Det her er min sjette sæson, og jeg tilføjer yderligere tre.

- Hvis man bliver i det samme hold i ni år, må det være noget særligt. Trek sagde altid, at de ikke bare vil være kolleger; de vil være en stor familie, og det er det, jeg vokser ind i. Det er en anden familie for mig, og det er også derfor, jeg beslutter mig for at blive, siger danskeren i en pressemeddelelse.

På de sociale medier har storholdet præsenteret forlængelsen med en spøjs video, hvor danskeren får lavet sig en tatovering med en silhuet af ham selv og årstallet for, hvornår den nye kontrakt udløber.

Historien melder dog ikke noget om, hvorvidt tatoveringen er ægte.

Vigtigt for holdets udvikling

Mads Pedersen er i øjeblikket i gang med sin sjette sæson hos Trek-Segafredo, og at samarbejdet nu kommer til at stå på i yderligere tre sæsoner, er noget, der bliver mødt med begejstring hos storholdet.

- Udover hans åbenlyse evner på cyklen giver Mads meget til holdet. Han bekymrer sig om mennesker omkring ham og hæver den overordnede moral. At beholde ham i tre år mere er et vigtigt skridt i vores udvikling, siger teamchef Luca Guercilena.

Som Trek-Segafredo-rytter har 26-årige Mads Pedersen vundet flere store sejre. Verdensmesterskabet i linjeløb i 2019 var selvsagt den største triumf, men sejrene i Gent Wevelgem i 2020 og Kuurne-Bruxelles-Kuurne er også værd at nævne.

I disse uger kører den hurtige dansker Tour de France, hvor han med en tredjeplads på 2. etape allerede har vist, at han hører til blandt de bedste.