Sprinter troede, at han vandt: - What the fuck?!

Jasper Philipsen jublede, som om han havde vundet 4. etape i dette års Tour de France. Belgieren var i chok, da det ikke var ham.

Se Tour de France uden afbrydelser på TV 2 PLAY.

Han talte kort i sin radio, inden han råbte: ”WHAT THE FUCK?!”.

Alpecin-Deceunincks Jasper Philipsen jublede, da han slog konkurrenterne i spurten i en mindre gruppe, der kom samlet til mål på 4. etape i Tour de France.

Det er så pinligt, som det kan være

Emil Vinjebo, TV 2 SPORTs cykelekspert

Men da belgieren passerede målstregen, kunne han se, at adskillige medie- og kamerafolk allerede havde samlet sig i en lille klump og omringet en rytter.

Wout van Aert havde nemlig passeret målstregen otte sekunder forinden. Og det havde Philipsen ikke forventet.

- Vi var lidt langt tilbage, så vi kunne ikke se, at Wout var foran, siger Philipsen efter etapen til flere medier heriblandt TV 2 SPORT.

- Og jeg havde virkelig dårlig forbindelse (i radioen, red.), så jeg troede, at vi spurtede om sejren. Men så så jeg ham lige efter målstregen, da han kørte over. Så det er en skam.

Han slutter af med at fortælle, at det ærgrer ham særligt, da taktikken ville have været helt anderledes, hvis han havde vidst, at den gule trøje var alene i front.

"Utroligt, at de ikke vidste det"

TV 2 SPORTs cykelekspert Emil Vinjebo kan ikke forstå, at Philipsen ikke vidste, at der var en mand i front.

- Det er så pinligt, som det kan være. Jasper Philipsen havde simpelthen ikke set Wout van Aert, og han er endda i den gule trøje. Det er utroligt, at de ikke ved det, siger Vinjebo efter etapen.

- Laporte peger også lige frem, da de passerer målstregen og siger, at der altså er en gul trøje oppe foran, at de har vundet.

Wout van Aert fik sin sejre på 4. etape, efter at han er sluttet som nummer to på de tre første.