Tour de France

Talte med alvorsord til konkurrent – men erkendte så sin plads

Jack Bauer pegede fingre ad Nathan Van Hooydonck i finalen, men newzealænderen vidste godt, at det måske ikke var hans plads, han forsøgte at tage.

Se Tour de France uden afbrydelser på TV 2 PLAY.

De kæmpede, skubbede med skuldrene og stangede endda lidt med hovederne, da de lå side om side i finalen.

Efterfølgende sendte 37-årige Jack Bauer en strakt pegefinger afsted mod Jumbo-Vismas Nathan Van Hooydonck og satte ham lidt på plads.

De har et par favoritter til den samlede sejr, og vi kender vores plads

Jack Bauer

Men efter etapen indrømmer Bauer, at det måske ikke var hans plads, han forsøgte at tage fra Jumbo-toget.

- Jeg erkender, at det ikke var min plads, og jeg ved, at de har den gule førertrøje. Jeg har respekt for holdet, der har den. Men vi havde hver vores side af vejen, og jeg foreslog, at vi begge kunne være der i front på samme tid, siger Bauer til TV 2 SPORT.

Du kan se episoden i videoen over artiklen.

Jack Bauer forklarer videre, at det for det meste er ét hold, der styrer tempoet i fronten af feltet. Men når flere hold forsøger at holde sig fremme, bliver farten sat i vejret.

- De har den gule trøje, og det skal jeg respektere. Det handler ikke om at kæmpe, og jeg prøver ikke at være aggressiv i forhold til det, jeg gør og siger ude på cyklen. Jeg forsøger bare at kommunikere, og det var det samme med ham.

Var fraværende i finalen

Jack Bauer forklarer, at der ikke var noget efterfølgende, da det skete i kampens hede.

- De har den gule trøje, og de har et par favoritter til den samlede sejr, og vi kender vores plads, sagde han med et blink i øjet.

Jack Bauer, der kører for Team BikeExchange – Jayvo, forsøgte at holde Dylan Groenewegen fremme i finalen i håbet om, at han ville komme med til stregen.

Men Jumbo-Vismas forcering på den sidste stigning med ti kilometer til mål, blev enden for den hollandske sprinter.

Holdets bedste rytter blev Michael Matthews, der sluttede på en niendeplads og kom ind otte sekunder efter Wout van Aert.

Top 3 i klassementet

Top 3 i klassementet
RankRytterHoldpoints
1Jumbo - Visma79:33:20
2UAE Team Emirates+2:43
3INEOS Grenadiers+7:22
Se hele klassementet