Stjerner griner af tidligere Tour-vinders kommentar

Bradley Wiggins mener, at ingen kommer til at true Tadej Pogacar. Det tror flere ryttere i Tour-feltet dog ikke på.

Se Tour de France uden afbrydelser på TV 2 PLAY.

- Jeg sagde det allerede i går: Jeg tror, den her Tour er afgjort.

Sådan lød det ifølge The Independent fra den tidligere Tour de France-vinder Bradley Wiggins efter torsdagens sjette etape i Tour de France.

Her tog Tadej Pogacar en suveræn etapesejr og overtog samtidig den gule førertrøje. Wiggins, der vandt Touren i 2012, er sikker på, at ingen kommer til at true sloveneren.

Men dette er flere ryttere i Tour de France-feltet dog ikke helt sikker på. Schweiziske Silvan Dillier begyndte at grine, da han hørte kommentaren fra Wiggins.

- Touren er først forbi, når vi er nået til Paris. Der er store bjergetaper og en enkeltstart endnu. Vi er ikke engang startet på bjergene. Er det ikke Wiggins, der selv har vundet Touren? Han ved da om nogen, at der kan ske så meget endnu, siger Dillier til TV 2 SPORT.

- Pogacar er helt sikkert superstærk, men man ved aldrig, hvordan løbet udvikler sig, og alle kan have en dårlig dag.

Jumbo-Visma kan blive en trussel

Bradley Wiggins arbejder nu som cykelekspert for Eurosport, hvor han under Tour de France observerer etaperne fra en motorcykel i og omkring feltet.

Og her han altså set, at ingen kommer til at true Pogacar.

Bauke Mollema og Michael Woods ryster dog også på hovedet ad kommentaren.

- Touren er slet ikke forbi endnu, og vi skal stadig hen til bjergene. Vi har endnu ikke besteget ét bjerg endnu, og Jumbo-Visma har stadig folk, der kan udfordre og overraske. Det er klart, at Tadej ser stærk ud og har allerede hentet tid. Men det er i virkelighed ikke meget tid i et Tour de France, siger Mollema.

- Pogacar er stærk, men det her er altså Tour de France. Alt kan ske. Der er ting, der er ude af Pogacars kontrol, selvom han er den bedste i verden, er favoritten og har været så dominerende. Alt kan stadig ske, siger Woods.

Sloveneren fra Team UAE Emirates fører Tour de France med fire sekunder ned til Neilson Powless med Jonas Vingegaard på tredjepladsen, 31 sekunder efter.