Mads P. irriteret over, at han ikke kunne se sig for

Mads Pedersen måtte knokle lidt ekstra, efter Thibaut Pinot kørte ind i danskerens madpose og fik sig en kæberasler under lørdagens Tour-etape.

Se Tour de France uden afbrydelser på TV 2 PLAY.

Det fremstod lige dele underligt og uheldigt, da Thibaut Pinot fik et slag i ansigtet på 8. etape.

Men ikke kun for franskmanden selv. At han overså en soigneur fra Trek-Segafredo gik nemlig også ud over Mads Pedersen.

Det siger danskeren til Ekstra Bladet, hvor han med et lille grin fortæller om den spøjse episode.

- Jeg ved ikke, hvad der skete med ham efterfølgende, men jeg var lidt træt af det, for jeg mistede mine dunke. Jeg måtte ned til bilen og hente dem i stedet for. Det var lidt irriterende, at han ikke kunne se sig for. Også fordi... Lad være med at køre højre om der. Altså, der står så mange soigneurs, så man ved, at man ikke skal køre højre om. Men ja, han har åbenbart ikke erfaring nok. Sådan er det jo, siger Mads Pedersen til Ekstra Bladet.

Det gjorde selvfølgelig ondt

Thibaut Pinot, cykelrytter

Episoden skete med knap 50 kilometer til mål.

Kort inden var Thibaut Pinot styrtet, og det var på sin vej tilbage til feltet, at han overså soigneuren med madposen i højre side af vejen. Ifølge Mads Pedersen indeholdt den tre fyldte drikkedunke med en samlet vægt på lidt over halvandet kilo.

- Jeg kørte hurtigt ude i siden, men så blev jeg ramt af hans hånd og pose lige i ansigtet. Det gjorde selvfølgelig ondt, men det er dét, der sker, sagde Pinot til TV 2 SPORT efter etapen.

Søndag er Thibaut Pinot blandt favoritterne, når 9. etape byder på fire kategoriserede stigninger. Læs mere om etapen og favoritterne her.