Tour de France

Pas på, Vingegaard – Pogacar lover angreb

Selvom Tadej Pogacar mistede næsten tre minutter til Jonas Vingegaard, trøster han sig ved, at Touren ikke er slut.

Se Tour de France uden afbrydelser på TV 2 PLAY.

Han dækkede alle angreb fra Jumbo-Visma-rytterne og sikrede sig, at ingen fik et forspring.

Tadej Pogacar viste overskud på etapens første stigninger, men da favoritgruppen ramte Col du Granon, angreb Jonas Vingegaard, og Pogacar kunne ikke følge med.

Sloveneren tabte førertrøjen og kom i mål 2 minutter og 51 sekunder efter danskeren. Men intet er afgjort endnu. Det slår Pogacar fast.

- Det er stadig ikke slut. Vi bliver ved med at kæmpe, og jeg kommer til at angribe. 100 procent. Vi vil prøve at vinde tiden tilbage, siger Tadej Pogacar til flere medier heriblandt TV 2 SPORT.

- Jeg havde det virkelig godt på Galibier. Men Jumbo er virkelig stærke, når de kan angribe på denne måde. Måske tog jeg en risiko ved at følge alle angreb, men jeg havde det godt på toppen. Men på Granon havde jeg det ikke så godt.

- Vi har stadig et godt hold

Én ting er, at Pogacar kan trøste sig ved, at Touren langt fra er slut.

Et lille plus er også, at hans bedste hjælper Rafael Majka formåede at komme tilbage på den sidste stigning og yde hjælp.

- Det er et godt tegn, at Majka er en lille smule tilbage, og vi har stadig et godt hold. Men vi manglede virkelig de to ryttere – især i starten, hvor Christophe Laporte og Wout van Aert kørte i udbrud. Det er virkeligt svært at kontrollere. Jeg håber, at vi slår tilbage på de næste etaper, slutter Pogacar.

Pogacar er 2 minutter og 22 sekunder efter Jonas Vingegaard i klassementet.

Sloveneren har allerede udset sig 12. etape i Tour de France, der går fra Briancon til Alpe d’Huez. Den kan du læse mere om her: