Mesterens managertips: Der skal regnes

Sidste års vinder af Tourspillet på Holdet.dk giver her daglige tips til dit managerhold.

Jonas Worm Simming, der er 41 år og inklusionsvejleder, vandt Tourspillet på Holdet.dk sidste år. Derfor har han i år æren af at være managerekspert med daglige tips.

I denne artikel finder du hans generelle råd til taktik, som er en rigtig god idé at læse før starten:

Herunder finder du tips til 21. etape:

Den dyre favorit

Så er det sidste etape, og jeg kan tydeligt huske nervøsiteten sidste år. Jeg havde Anthony Turgis på holdet som et billigt valg, fordi han ofte fik fine placeringer i massespurterne sidste år. Pludselig sad han nede ved fejebladet på sidste etape, men det var heldigvis ikke nok til at tabe 1.-pladsen. Vælg en sprinter i morgen. Jeg tror på Jasper Philipsen igen, for på 19. etape lignede han den af sprinterne, der er kommet bedst ud af tre lange uger.

Jokeren

Caleb Ewan må være sulten. Heldet og styrken har ikke været med ham, men han kan redde sit holds Tour de France i morgen, hvis han vinder. De vil gå all in, de skal bare vinde.

Den knap så dyre

Peter Sagan har blandet sig uden helt at ramme den, men han er den i midtergruppen, der har de bedste placeringer i spurterne. Han får dog lov til at dele min anbefaling med Alberto Dainese i dag. Han har før vist, at han er god i den tredje uge (i Giroen tidligere i år), og han blev nummer 3 på 19. etape, som endte lidt rodet. Ham har jeg også et godt øje til på etapen i morgen.

Den billige

Der er et par stykker at vælge i mellem i den billige ende, men jeg tror mest på Danny van Poppel.

Pas på

Hvis I ligger godt til og har en chance for at vinde eller få en god placering, så skal lommeregneren frem. Man må ikke bare vælge nogle sprintere og tænke: "Det er nok fint". Der skal regnes.

Kaptajn

Hvis man ligger godt og vil spille sikkert, så er det nok smartest bare at vælge Jonas Vingegaard og tage den sikre værdistigning, men hvis det er snært, kan man jo risikere at blive overhalet indenom, hvis andre vælger etapevinderen som kaptajn. Eller hvis man har en chance for at vinde og vil satse, så må man finde den rigtige sprinter, som vinder etapen. Det kunne være Jasper Philipsen, hvis man tænker det samme som mig.

Held og lykke til jer i toppen! Det bliver helt sikkert ikke mig selv i år, men vi ses til næste års Tourspil, hvor jeg vil se frem til at læse tips og tricks fra den nye vinder. På forhånd stort tillykke. Og ligegyldigt hvad der sker, er vi vist alle vindere i år: Med Tourstart i Danmark, fire danske etapesejre og Jonas Vingegaard, der bare lige skal have den gule trøje ind over stregen i Paris. Det har været en fest!