- Han var den stærkeste, siger danskers konkurrent

Felix Großschartner var en del af det udbrud, hvor Michael Matthews hentede sejren fra, og hvor Andreas Kron punkterede.

Se Tour de France uden afbrydelser på TV 2 PLAY.

De fire mand arbejdede godt sammen og var på vej mod at skulle afgøre sejren i mellem sig.

Men med knap 25 kilometer i punkterede Andreas Kron og faldt tilbage. Dermed blev gruppen reduceret fra fire til tre og bestod af Felix Großschartner, Michael Matthews og Luis Leon Sanchez.

Matthews endte med at tage etapesejren, og Kron kom slet ikke til at spille en rolle i afgørelsen. Og det var en stor chance at misse, siger Großschartner, som danskeren var i udbrud med.

- Jeg tror, at han var den stærkeste i gruppen. Og det er uheldigt, når man får en punktering i det øjeblik. Man kan ikke rigtig gøre noget, siger østrigeren til TV 2 SPORT.

- Jeg kunne vælge at sige, at der var én konkurrent mindre, men jeg ville ikke ønske ham den slags uheld. Jeg synes, at han var den stærkeste i gruppen, og det ville i hvert fald have været tæt mellem ham og Matthews.

Var tæt på at styrte

Andreas Kron ærgrer sig selvfølgelig over den missede chance, men han fortæller, at det var heldigt, han ikke styrtede.

- Først tænkte jeg: "Fuck, nu ryger jeg på røven". Det var lige inden et sving, og dækket blev fladt med det samme, så jeg endte med at køre på fælgen, siger Kron efter etapen.

- Jeg reddede den så, bevarede roen og endte med at komme tilbage, men til sidst kunne jeg ikke følge med gruppen op til toppen. Jeg "koldede" nok også lidt i hovedet.

Kron kom i mål som nummer 13.