To profiler testet positiv for corona før 18. etape

Sidste års nummer to i Giro d'Italia, Damiano Caruso, og Movistar-veteranen Imanol Erviti må forlade Tour de France med fire etaper tilbage.

35 ryttere har nu forladt dette års Tour de France, efter Bahrains Damiano Caruso og Movistars Imanol Erviti er testet positiv for coronavirus.

- Desværre vil Caruso ikke starte på 18. etape af Tour de France efter milde symptomer og en positiv coronatest, skriver Bahrain og tilføjer, at alle andre ryttere er testet negativ.

Hos Movistar fremgår det, at Erviti har det fint, men har afleveret en positiv coronatest, hvorfor han heller ikke stiller til start. Caruso og Erviti bliver ryttere nummer 13 og 14 på listen, der udgår på grund af coronavirus, efter blandt andre Magnus Cort også har lidt samme skæbne.

Farvel til rutinerede herrer

Det er ikke hvem som helst, Touren nu må sige farvel til.

Den 34-årige italiener Damiano Caruso blev nummer to i sidste års Giro d'Italia, hvor han også vandt en etape undervejs.

I dette års Tour er han to gange sluttet i top-15 med placeringer som nummer 11 på 9. etape og 10 på 16. etape.

13 Tour de France i træk

Ligeledes er 38-årige Erviti fra Spanien en af de mest erfarne ryttere i feltet.

Erviti er sammen med Pierre Rolland (B&B Hotels) den rytter i årets felt, der har kørt Tour de France flest gange. Hele 13 gange har spanieren stået på startstregen, hvoraf han har gennemført de 11.

Han er dog en rytter, der sjældent kører sin egen chance. I stedet agerer han oftest en solid hjælperytter og vejkaptajn hos Movistar.

Ervitis bedste etaperesultat i Touren kom sidste år, hvor han kørte sig til en flot andenplads på 12. etape.

Movistar har haft et skidt Tour de France, hvor klassementshåbet Enric Mas kun ligger nummer ti. Torsdag får de måske den sidste chance for oprejsning, når 18. etape skal afgøres på Hautacam: