Netflix er årsagen til, at Vingegaard har haft en dims i nakken

En lille dims i nakken på Jonas Vingegaard og flere af de andre ryttere er snart med til at give et unikt indblik.

Se Tour de France uden afbrydelser på TV 2 PLAY.

Hvis du har undret dig over, hvad der sidder i Jonas Vingegaard, når han har trådt op på podiet efter etaperne i Tour de France, er du ikke den eneste.

TV 2 SPORT har nemlig fået flere henvendelser omkring det. Vingegaard har vel og mærke kun den lille dims i nakken, når han er på podiet – og altså ikke under selve etaperne.

Jumbo-Vismas pressechef, Ard Bierens, fortæller til TV 2 SPORT, at den lille sorte ting i nakken på Jonas Vingegaard er en mikrofon fra streamingplatformen Netflix.

De er i gang med at lave en dokumentarserie om dette års Tour de France, og der bliver mikrofonen brugt til at indsamle lydbidder fra podiet og den efterfølgende mixed zone, hvor indehaverne af trøjerne og etapevinderen møder medierne.

Otte hold er med i serien

Det er dog ikke kun der, hvor rytterne har mikrofoner tæt på sig. Det er der også både i holdbusserne før, under og efter etaperne, hvor produktionsfolkene har eksklusiv adgang.

Serien kommer til at vare otte episoder, og det er holdene AG2R, Alpecin – Deceuninck, BORA – hansgrohe, EF Education – EasyPost, Groupama-FDJ, INEOS, Jumbo-Visma og QuickStep, der kommer til at være med.

Jonas Vingegaard var på podiet for første gang efter 11. etape i dette års Tour de France, hvor han vandt på Col du Granon.