Ingen modtagelse af Vingegaard i lufthavnen - her er hans rute gennem København

Det bliver ikke muligt at modtage Jonas Vingegaard i ankomsthallen i lufthavnen i Kastrup onsdag.

Dem, der havde tænkt sig at stå klar til at modtage Jonas Vingegaard i Kastrup lufthavn onsdag, kommer til at gå forgæves. Det skyldes, at Tour de France-vinderen ikke kommer ind gennem ankomsthallen. Det meddeler Danmarks Cykle Union.

Onsdag venter den store fejring af danskeren ellers i Danmark.

Vingegaard vil være synlig for offentligheden klokken 12.15 i krydset mellem Tårnbyvej, Saltværksvej og Amager Landevej.

Herefter kører den danske Tour-vinder i den åbne bil ad Amagerbrogade, Christmas Møllers Plads og Torvegade. Dernæst kører optoget over Knippelsbro, ad Vindebrogade og Stormgade. Til sidst drejer de ned ad H.C. Andersens Boulevard og ind på Rådhuspladsen.

Går alt efter planen, vil Vingegaard træde ud på balkonen mod Rådhuspladsen klokken 13.45, inden turen går videre mod Tivoli.

Stor fest i Tivoli ventes

Den store danske Tour-fest havde sin begyndelse på plænen i København, da Tivoli og det danske folk tog imod holdene under holdpræsentationen.

Og nu skal den store sløjfe bindes, når Vingegaard og andre danske deltagere i årets Tour de France skal modtage en fortjent hyldest.

- Der er grund til hyldest og fest. Vi har været vidne til fantastisk stærke præstationer af rytterne og til dansk opbakning uden sidestykke, som startede, da vi for tre uger siden var værter for holdpræsentationen, siger Tivolis direktør, Susanne Mørch Koch.

Hovedpersonen i den gule trøje glæder sig også til et gensyn med den plæne, hvor det danske Tour de France-eventyr begyndte.

- Det bliver helt fantastisk igen. Holdpræsentationen var en af de største oplevelser i mit liv, og jeg glæder mig, lød det fra Jonas Vingegaard, efter at han havde været på podiet i Paris.

Se hele hyldesten af Jonas Vingegaard pĂĄ TV 2 eller TV 2 PLAY onsdag klokken 10.00.