Tour de France

Tivoli lukker op til 25.000 ind til hyldesten af Vingegaard

Bandet Saveus giver et par numre, når Tivoli onsdag eftermiddag hylder Jonas Vingegaard og andre ryttere.

Der var proppet på Plænen, da Tour de France-holdene i slutningen af juni blev præsenteret i Tivoli, og onsdag eftermiddag kan der meget vel blive proppet igen.

Når Jonas Vingegaard er blevet fejret på Rådhuspladsen i København, indtager han Tivoli sammen med en række andre Tour de France-ryttere, som endnu er unavngivet, og det bliver med plads til 25.000 gæster.

Arrangementet bliver skudt i gang klokken 16.00, oplyser Tivoli i en pressemeddelelse.

- Der findes næppe noget smukkere, end når drømme går i opfyldelse, og dette er jo blevet et rent eventyr, siger Tivoli-direktør Susanne Mørch Koch.

- Det giver så meget mening, at rytterne og Jonas Vingegaard kommer herind igen, da de jo var herinde for knap fire uger siden til holdpræsentationen.

- Det bliver en fejring og et møde med deres fans, som de aldrig glemmer, og vi er stolte af at kunne give vores gæster og rytterne denne mulighed for at ønske hinanden kæmpe tak for Touren, siger Susanne Mørch Koch.

Taler for Vingegaard

Det handler om at komme i god tid, for når der er lukket 25.000 gæster ind i Tivoli, så bliver dørene lukket.

Hvis man kommer ind i tide, vil man få mulighed for at se bandet Saveus optræde, ligesom der vil blive holdt taler for Jonas Vingegaard og de øvrige ryttere.

Blandt andre Frankrigs ambassadør i Danmark, Christophe Parisot, vil sige et par ord, lyder det i pressemeddelelsen.

Der er almindelig entré til Tivoli, som vil donere ti procent af de entréindtægter, der genereres efter klokken 14.00, til Børns Vilkår og Børnetelefonen.