Løbsdirektør håber på Vingegaard, men har overraskelser i ærmet

Jens Kasler, der er eventmanager i Danmarks Cykle Union, fortæller, at folk formentlig bliver overraskede over startlisten til Danmark Rundt.

Det tyder ikke på, at Vingegaard skal med til PostNord Danmark Rundt, selvom døren ikke officielt er lukket endnu.

Alligevel kan man med rette glæde sig til, at startlisten til løbet på et tidspunkt bliver offentliggjort.

For Jens Kasler, der er eventmanager i Danmarks Cykle Union og har kontakt til World Tour-holdene, virker til at have et par esser gemt i ærmet.

- Vi vil gerne have et godt felt. Det fik vi sidste år, og det kan jeg allerede love, at vi også får i år. Jeg tror, at folk bliver overraskede, når vi præsenterer rytterne senere. Det bliver et rigtigt stærkt felt, fortæller Jens Kasler til TV 2 SPORT.

Allerede nu er den tidligere Tour de France-vinder, og nummer tre i årets Tour, Geraint Thomas, på startlisten.

Også den tidligere vinder af Giro d' Italia, Tom Dumoulin, der indstiller karrieren efter sæsonen, har meldt sin ankomst. Det samme har Magnus Cort, der for få uger siden vandt en etape i Tour de France.

Håber selvfølgelig stadigvæk på Vingegaard

Selvom Jens Kasler indikerer, at der allerede nu er flere unavngivne prominente navne på startlisten, er drømmen selvfølgelig stadigvæk at få Danmarks største cykelstjerne med til Danmarks største cykelløb.

- Det ville løfte løbet, og der ville være et ekstra boom, at vi havde Vingegaard til start. Rent sportsligt er det måske ikke så vigtigt, om han kører monsterstærkt. For Danmark er det det med, at vi kan fejre ham og se ham endnu en gang. Men om det sker, er ude af vores hænder.

- Jonas Vingegaard vil jo være den lysende stjerne, men hvis Jumbo-Visma og VIngegaard bliver enige om, at han ikke skal køre, kan vi ikke gøre noget, fortæller Jens Kasler.

Vingegaard efter planen skal køre det franske endagsløb GP Plouay 28. august, hvorefter han skal køre monumentet Lombardiet Rundt 8. oktober.

PostNord Danmark Rundt bliver kørt fra den 16.-20. august.