Cykling

19-årig komet får historisk kontrakt

Unge Juan Ayuso har skrevet en langtidskontrakt, der nu løber til slutningen af 2028.

Juan Ayuso er en af de klareste stjerner på cykelhimlen.

Og nu har Team UAE Emirates sikret, at han ikke løber nogen steder i de næste mange år. De har nemlig udstyret ham med en kontrakt helt frem til 2028, der er den længste på World Touren.

Det skriver Cyclingnews.

Selvom han ikke har kørt på holdet i lang tid, glæder Team UAE Emirates sig allerede over det, de har set fra den unge spanier.

- Ayuso kom til holdet midtvejs i sæsonen i 2021 og var en del af planen om at udvikle unge ryttere. Selvom han endnu ikke har kørt en hel sæson og er en af de yngste i det professionelle felt, har han allerede fået sin første professionelle sejr, skriver holdet på sin hjemmeside.

- Den unge spanier vil fortsætte sin udvikling sammen med resten af truppen i den kommende fremtid.

Smadrede alle i Baby-Giroen

Juan Ayuso vandt juniorernes udgave af Giro d’Italia sidste år. Ja, faktisk vandt han tre etaper og endte øverst i samtlige klassementer.

Den unge spanier fik sin første professionelle sejr 31. juli, da han vandt Circutio de Hetxo foran ryttere som Wilco Kelderman, Emanuel Buchmann og Alejandro Valverde.

Tadej Pogacar, Filippo Ganna og Tom Pidcock har alle lange kontrakter, men det løber ”kun” til og med 2027.

Cyclingnews skriver, at det ikke forventes, at Juan Ayoso får Grand Tour-debut under Vuelta a Espana i 2022, men han spås til at være en af Spaniens fremtidige klassementsstjerner.