Vuelta a España

Holdkammerat hylder Mads P.

Mads Pedersens engagement virker afsmittende på Trek Segafredo-holdet.

Trek Segafredo-rytteren Alex Kirsch overdængede sin holdkammerat Mads Pedersen med roser, efter danskeren tog sejren på 13. etape af Vuelta a España.

- Han styrker motivationen hos os andre ryttere og hele staben og skubber os fremad. Han får os alle med, fortalte Kirsch efter etapen til TV 2 SPORT.

Den luxembourgske rytter plejer at være en vigtig brik i Mads Pedersens lead out-tog i massespurter, men på 13. etape var den tidligere verdensmester i højere grad overladt til sig selv på målstigningen. Ikke desto mindre er sejrens betydning ikke til at tage fejl af.

- Jeg er vildt glad på Mads’ vegne. Han fortjener helt sikkert sejren. Vi kører mange løb sammen, så det betyder virkelig meget.

- Sejren har også stor betydning for hele holdet. Nu har vi fået den etapesejr, som vi har søgt siden løbets start. Samtidig har vi mere eller mindre også sikret os pointtrøjen.

Mads Pedersen kommer formentlig ikke til at være særligt synlig på weekendens bjergetaper, hvor klassementsrytterne skal forsøge at ryste Remco Evenepoel på de stejle stigninger.

Se Vueltaen på TV 2 SPORT og TV 2 PLAY - sendeplanen finder du her.

Top 3 i pointkonkurrencen

Top 3 i pointkonkurrencen
RankRytterHoldpoints
1Trek - Segafredo409
2Bahrain Victorious186
3Movistar Team138
Se hele klassementet