Cykling

- Hvis du vil sælge Evenepoel, så ring til mig

Dave Brailsford, der er direktør for sport i hele INEOS-koncernen, har sendt en lille forespørgsel afsted til Quick-Step.

Han har for kort tid siden underskrevet en ny kontrakt, der løber til og med 2026.

Alligevel har Dave Brailsford, der er direktør for sport hos INEOS, sendt en lille henvendelse til Quick-Step-ejer Patrick Lefevere omkring Vuelta-vinderen og verdensmesteren, Remco Evenepoel.

Det afslører Lefevere til VeloNews, der bringer historien om, at INEOS er ude efter Grand Tour-vinderen. Dog lyder det ikke til på Patrick Lefevere, at behovet er akut hos det britiske storhold - og at et salg ikke kommer på tale.

- Dave Brailsford skrev til mig efter Vueltaen, og det gør han ikke så ofte. Han skrev: "Tillykke - sikke en mester. Hvis du vil sælge ham en dag, så ring til mig." Det var det. Hverken mere eller mindre, siger Lefevere.

- Man kan ikke fornemme via WhatsApp (om det var en joke eller ej, red.), men der var ingen smiley efter. Andre kolleger sendte bare lykønskninger. Men hvis Dave vil have Remco, vil han nok få brug for mange penge.

Vil ikke sige noget om fremtiden

Inden Remco Evenepoel skrev kontrakt med Quick-Step-holdet inden 2019-sæsonen, var han rygtet til netop INEOS og Bora-Hansgrohe.

Video: TV 2 SPORT

Den snak får dog Patrick Evenepoel, der er Remcos far og agent, til at grine, skriver VeloNews.

- Den diskussion var der også for tre år siden. Jeg ved ikke, hvad der vil ske efter 2026, og det er ikke op til mig at sige noget om det. Vi vil fejre Vuelta-sejren og VM, sige Evenepoels far.

Remco Evenepoel har haft en fantastisk sæson, hvor han blandt andre har vundet Liége-Bastogne-Liége, Classica San Sebastian, Vuelta a Espana og VM.