Vingegaard jubler efter sejr: - Formen er god

Jonas Vingegaard er nu samlet nummer to i klassementet, efter han vandt 3. etape i CRO Race.

Du kan se resten af CRO Race på TV 2 SPORT og TV 2 PLAY.

Han begyndte at skære lidt ansigter, men man kunne se, at de stejle stigningsprocenter passede ham godt.

Jonas Vingegaard var sublim på 3. etape af CRO Race, hvor han vandt foran Oscar Onley og Matej Mohoric.

- Det var en meget hård afslutning. Vejen var meget ujævn, så det var faktisk svært at stå op på cyklen. Benene var gode. Vi kæmpede for det hele dagen, og jeg er glad for at vinde, siger Vingegaard i sit vinderinterview.

- Der er flere svære etaper endnu, og jeg ved faktisk ikke engang, om jeg er i førertrøjen. Det tror jeg ikke, at jeg er. Men formen er god, og jeg vil prøve at gå efter det. Det er fedt at være god mod slutningen af sæsonen, for det har jeg ikke været de seneste år.

Etapen bød på 157 kilometer fra Sinj til Primosten og sluttede på en kort, men særdeles stejl stigning, hvor rytterne undervejs også kørte på grus.

En større gruppe af ryttere kørte samlet op ad stigningen, inden Vingegaard kort før målstregen satte sine nærmeste konkurrenter til vægs.

Første løb efter Touren

CRO Race er det første officielle løb, Jonas Vingegaard kører, siden han vandt Tour de France i sommer.

I midten af august deltog Vingegaard i et uofficielt gadeløb i Holland, hvor thyboen kørte rundt i den gule trøje fra Touren.

I CRO Race er Vingegaard kaptajn på et Jumbo-Visma-mandskab, der ud over danskeren består af relativt upåagtede hollændere.

Der resterer tre etaper af CRO Race, som slutter i den kroatiske hovedstad, Zagreb, søndag.