Cykling

Chefen griner ad rivalens bud på verdensmesteren

Remco Evenepoel skal ingen steder, understreger Quick-Step-chefen Patrick Lefevere.

Tidligere på ugen skrev cykelmediet VeloNews, at britiske Team INEOS stod klar med millioner for at sikre sig Remco Evenepoel.

I den forbindelse bekræftede belgierens chef, Patrick Lefevere, at han havde modtaget en besked fra chefkollega Sir Dave Brailsford fra INEOS.

Ifølge Lefevere skrev Brailsford, at Lefevere skulle ringe, hvis han ville sælge Evenepoel, der tidligere på måneden vandt både Vuelta a España og VM.

Patrick Lefeveres svar gik på, at Brailsford i så fald ville være nødt til at købe hele Quick-Step-holdet. Det fortæller Patrick Lefevere selv til Het Nieuwsblad.

- Alt er til salg, men giv mig én god grund til, at vores ejer (Zdenek Bakkala, red.) vil sælge sit hold til en anden milliardær. Det kommer ikke til at ske. Det er til grin, siger Lefevere til den belgiske avis.

- Der er 0,00 procent chance. Jeg var glad for, at Patrick (Evenepoels far, red.) og Remco ringede til mig for at forsikre mig, men faktisk grinte jeg bare af hele sagaen.

Evenepoel er på lang kontrakt

INEOS er ejet af den britiske milliardær Jim Ratcliffe, der tidligere på året forsøgte at købe Premier League-klubben Chelsea.

Det 22-årige cykelfænomen Remco Evenepoel har en af cykelsportens længste kontrakter på nuværende tidspunkt. Quick-Step-holdet og han har således papir på hinanden til og med 2026.

Læg dertil, at der sjældent foregår transfers i cykling, som man for eksempel ser det i fodbold.

Evenepoel er i sin relativt korte karriere noteret for 37 professionelle sejre.