Cykling

Honoré bryder med Quick-Step – og skifter til danskerhold

EF bliver en dansker rigere ved årsskiftet, når Mikkel Honoré støder til holdet.

Mikkel Honoré skal fra starten af 2023 køre for EF Education-EasyPost.

Dermed forlader han Quick-Step et år før tid. Det skriver EF på holdets hjemmeside, hvor Honoré også sætter ord på skiftet.

- Jeg er superspændt. Det er en ny start og et nyt kapitel for mig, og jeg kan slet ikke vente med at møde staben og rytterne og komme i gang næste år, siger Honoré.

Hos EF bliver Honoré holdkammerat med danskerne Magnus Cort og Michael Valgren. Derudover får han også Matti Breschel som en af sine sportsdirektører.

Den 25-årige dansker kom til det belgiske storhold Quick-Step i 2018, hvor han har kørt flere store resultater hjem – heriblandt en etapesejr i Baskerlandet Rundt og en tredjeplads i den spanske klassiker San Sebastian.

Quick-Step bekræfter også på holdets hjemmeside, at Honoré har fået ophævet sin kontrakt.

De ønsker ham samtidig alt det bedste og takker ham for det arbejde, han har leveret på holdet. Derudover skriver de, at de ikke har mere at tilføje for nuværende.

Det har chefen for EF til gengæld.

- Mikkel bliver et stærkt kort for os i de bakkede klassikere og i Grand Tours. Han har samtidig vist sit værd som en fremragende hjælperytter. Kigger man på hans resultater, er det kun et spørgsmål om tid, før han henter en rigtig stor sejr, siger Jonathan Vaughters.