Cykling

Movistar sender stikpille til stor avis efter Cavendish-rygte

Cavendish mangler fortsat en etapesejr i Touren for at blive den mest vindende nogensinde, men han kommer ikke til at skrive historie med Movistar.

Der er dømt rygtetid i cykelsporten, og hver dag bliver store ryttere kædet sammen med nye hold.

Senest har Mark Cavendish været forbundet med et skifte til spanske Movistar i den italienske sportsavis Gazetta dello Sport.

Mediet spekulerer i, at den 37-årige sprinter er på vej til det Movistar, hvor Cavendish vil blive genforenet med sin gode ven Max Sciandri (sportsdirektør, Movistar), som tidligere har arbejdet sammen med sprinteren tilbage i 00'erne.

Det skifte kommer dog ikke til at blive en realitet. Det skriver Movistar selv i en kommentar på Twitter, hvor de stikker lidt til det italienske medie.

- Kan vi venligst minde alle om, at vi allerede nu har 30 ryttere på vores mandlige hold for 2023 (det maksimalt tilladte af UCI). Det her er blot et ønske fra Max (Max Sciandri, red.), som har været venner med Cavendish i lang tid, skriver Movistar.

På det seneste har Cavendish ellers været kraftigt rygtet til franske B&B Hotels-KTM, men sponsorproblemer for holdet har betydet, at de endnu ikke har sendt en licensansøgning til UCI.

Det franske mandskab har indtil starten af december til at få indsendt og godkendt deres ansøgning.