Sastres holdskifte er officielt

16x9

Tour de France_kongen Carlos Sastre skal til Cervélo Test Team

Den spanske Tour de France-konge Car­los Sastre skifter hold, ganske som rygterne har fortalt de seneste uger. Team CSC Saxo Bank skriver i en presse­meddelese fredag morgen, at Sastre skifter til Cervélo Test Team efter sæsonen.

"Jeg ville selvfølgelig gerne have be­holdt Carlos, men jeg har respekt for, at han har nogle mål, han vil realise­re på et nyt hold. Sejren i år var en milesten for holdet og var på den måde det flottest tænkelige punktum, vi kunne sætte for vores samarbejde. Han har været en fantastisk rytter på holdet, og vi ønsker ham selvfølgelig al mulig held og lykke. Men det er trods alt ikke helt slut endnu, og jeg håber selvfølgelig, at han kan slutte af med endnu et stort resultat for os i Vuelta'en," udtaler Bjarne Riis i en pressemeddelelse.

Carlos Sastre nåede at køre syv år for Team CSC, og det har været en god tid:

"Jeg har haft syv uforglemmelige år på mit nuværende hold, og vi har sammen delt nogle fantastiske øjeblikke. Alting har en ende, og nu vil jeg finde ny motivation og nye muligheder hos et nyt hold. Jeg vil gerne benytte den her lejlighed til at sige en dybtfølt tak til Bjarne Riis og alle, der har været og er en del af den familie, som Team CSC Saxo Bank været for mig," udtaler Sastre.