Fuglsang er klar til lønnedgang

16x9

Jakob Fuglsang er klar til at prioritere ambitioner over lønchecken

Når Jakob Fuglsang ved årsskiftet forlader luxembourgske Team RadioShack, er han samtidig forberedt, at det kan betyde færre kroner på lønsedlen.

Det skriver Ekstra Bladet.

"Jeg håber, at min næste kontrakt kan give, hvad jeg har fået hidtil, men jeg forventer ikke mere," siger Jakob Fuglsang til Ekstra Bladet og erkender samtidig, at resultaterne ikke er til en større kontrakt.

"Jeg ved godt, at der skal mere til, end jeg har leveret, for at gå op i løn, men skal jeg præstere mere, skal jeg også have plads til at gøre det," siger den danske etapeløbsrytter.

Usikker fremtid
Jakob Fuglsang var overraskende ikke at finde på listen over de ni ryttere, der skal repræsentere det luxembourgske storhold i verdens største cykelløb, Tour de France.

Det fik straks den 27-årige rytter til at melde ud, at han vil forlade holdet, når hans kontrakt udløber ved udgangen af sæsonen.

"Jeg har flere muligheder, men intet er besluttet endnu. Jeg ved kun, at min næste kontrakt ikke kommer til at have penge som det vigtigste. Det vigtigste for mig er at køre på et hold, hvor mine sportslige ambitioner kan indfries," siger Jakob Fuglsang.